Menu
Laatste kaarten Ajax - FC Salzburg

Laatste kaarten Ajax - FC Salzburg

De laatste kaarten voor het UEFA Europa League-thuisduel met FC Salzburg gaan woensdag 12 februari vanaf 9:00 uur in de verkoop. Er geldt vrije verkoop voor deze Europese wedstrijd. Ben jij er op 20 februari in de ArenA bij als Ajax de eerste stap kan zetten richting de achtste finales van de Europa League?

De kaartverkoop lag de afgelopen periode tijdelijk even stil vanwege de inventarisatie van het aantal kaarten dat de UEFA voor deze wedstrijd wilde afnemen. Dit is een vaste procedure bij Europese wedstrijden. Afhankelijk van het aantal gevraagde kaarten gaan de (eventuele) resterende kaarten uiteindelijk nog in de verkoop. Dit is nu het geval voor Ajax - Salzburg.

De steun van een volle Amsterdam ArenA is ook bij dit Europese duel uiteraard onmisbaar. Na de teleurstellende uitschakeling in de UEFA Champions League azen de Ajacieden op eerherstel in de Europa League. Alles met de insteek om Europees zo lang mogelijk actief te zijn. Wie weet zelfs wel tot en met de finale, op 14 mei 2014 in Turijn. Zonder ambities geen prestaties, en zonder de steun van de fans geen succes!

Een week na de eerste ontmoeting met Salzburg, in de zestiende finales, kan Ajax de klus definitief klaren in Salzburg. De winnaar van het tweeluik tussen Ajax en FC Salzburg plaatst zich voor de achtste finales, waarin Maccabi Tel Aviv of FC Basel de tegenstander zal zijn.

Ajax - FC Salzburg wordt gespeeld op donderdag 20 februari in de Amsterdam ArenA. De aftrap is om 21:05 uur. Via onderstaande link vind je meer informatie over de kaartverkoop.

Kaartverkoop Ajax - FC Salzburg