Menu
Laatste kaarten Ajax - PEC Zwolle

Laatste kaarten Ajax - PEC Zwolle

Ajax wacht nog negen finales voordat de finishlijn van het seizoen 2012 - 2013 is bereikt. Na de prima overwinning op FC Twente (0-2) is PEC Zwolle de volgende opponent in de kampioensrace. Ajax - PEC Zwolle wordt zondag vanaf 14:30 uur gespeeld in de Amsterdam ArenA. Het duel is nagenoeg uitverkocht. Vrijdagmiddag waren er nog 600 kaarten beschikbaar.

De voorverkoop voor het competitieduel is in volle gang. Er is vrije verkoop en kaarten zijn al vanaf 18 euro beschikbaar. De 'beperkt zicht plaatsen' zijn inmiddels ook in de verkoop. Deze kaarten zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. ‘Negen wedstrijden winnen en we zijn kampioen’, sprak trainer Frank de Boer, zaterdag na de zege op FC Twente. In de komende thuiswedstrijd kan Ajax opnieuw een belangrijke stap zetten in de strijd om de titel. PEC liet dit seizoen vooral na de winterstop zien dat het wel degelijk een geduchte tegenstander kan zijn. Zo slaagde de promovendus erin om in Eindhoven PSV te verslaan. De Zwollenaren verrassen vriend en vijand met aantrekkelijk en aanvallend spel.

Voor oud-Ajacied Jaap Stam zal het duel in de ArenA extra bijzonder zijn. De voormalige centrale verdediger nam op 25 november 2007 in de ArenA afscheid als Ajacied. De oud-international besloot zijn imposante carrière met een staande ovatie van het Ajax-publiek. Dit seizoen is Stam assistent-trainer bij PEC Zwolle. Hij staat in die rol trainer Art Langeler met raad en daad bij. Komend seizoen keert Stam terug bij Ajax, onder meer in een rol als trainer van de Ajax-verdedigers. Wie weet oogst de Kampenaar ook in die rol opnieuw applaus.

Ajax - PEC Zwolle begint zondag om 14:30 uur in de Amsterdam ArenA. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, is de stadionkassa vanaf 12:30 uur geopend.

Ajax Experience

Wil je zowel naar Ajax - PEC Zwolle als 's ochtends voorafgaand aan de wedstrijd naar de Ajax Experience? Op wedstrijddagen bedraagt de toegangprijs 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar (op vertoon van je wedstrijdkaart of seizoenkaart). De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein.

Kaartverkoop Ajax - PEC Zwolle