Menu
Laatste kaarten Ajax - Steaua

Laatste kaarten Ajax - Steaua

Ajax wil de thuiswedstrijden in de UEFA Europa League graag in een uitverkochte ArenA spelen. Om die reden zijn de kaarten voor Ajax - Steaua Boekarest extra voordelig geprijsd. Je kan al vanaf 26 euro naar deze wedstrijd in de Europa League. Voor deze Europese thuiswedstrijd zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Vanaf woensdag geldt een Clubcardverplichting. Er kunnen op een Clubcard 4 toegangsbewijzen worden aangeschaft. Op de wedstrijddag zal er stadionverkoop zijn, zolang de voorraad strekt.

Ook zijn nog de plekken met beperkt zicht verkrijgbaar. Plaatsen met beperkt zicht zijn plaatsten die, zoals de naam eigenlijk al zegt, minder goed zicht op het veld hebben dan de 'gewone' plaatsen. Deze stadionplekken zijn extra voordelig aan te schaffen.

De thuiswedstrijd tegen Steaua Boekarest wordt op donderdag 14 februari in de Amsterdam ArenA gespeeld. De aftrap is om 19:00 uur. Een week later is de return in Roemenië. Mocht Ajax de volgende ronde bereiken dan wacht een ontmoeting met de winnaar van Chelsea - Sparta Praag.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de verkooppunten van Ticketbox, de Ajax Experience Rembrandtplein en online via onderstaande link.

Houd rondom Ajax - Steaua Boekarest rekening met extra verkeersdrukte in het ArenAPoort-gebied vanwege een gelijktijdig evenement in de Ziggo Dome. Vooral bij P3 tot en met P6 wordt het drukker dan normaal. Ajax verzoekt alle fans op tijd van huis te vertrekken.

Ajax Experience

Wil je zowel naar Ajax - Steaua Boekarest als 's middags voorafgaand aan de wedstrijd naar de Ajax Experience? Op wedstrijddagen bedraagt de toegangprijs tien euro voor volwassenen en vijf euro voor de jeugd. De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein.

Kaartverkoop Ajax - Steaua Boekarest