Menu
Laatste kaarten Ajax - Vitesse

Laatste kaarten Ajax - Vitesse

Ajax ontvangt op zaterdagavond Vitesse in de Amsterdam ArenA. Er geldt geen Club Card-verplichting. Kaarten zijn dus voor iedereen verkrijgbaar. Kom naar de ArenA en steun Ajax tijdens deze belangrijke wedstrijd om de bovenste plaatsen in de Eredivisie. De laatste kaarten zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Om die reden blijft de stadionkassa op de wedstrijddag gesloten.

Ideaal familie-uitje

Ajax - Vitesse begint om 18:45 uur. Dit vroege aanvangstijdstip maakt de wedstrijd bij uitstek geschikt om met de hele familie te bezoeken. Kaarten zijn zowel via onderstaande link, de verkooppunten van Ticketbox (Primera) als in de Ajax Experience op het Rembrandtplein verkrijgbaar. De stadionkassa blijft op de wedstrijddag gesloten.

Combiticket Ajax - Vitesse en Ajax Experience

Wil je zowel 's avonds naar Ajax - Vitesse als 's middags naar de Ajax Experience? Koop dan een combiticket in de Experience. Op die manier kan je voor slechts 10 euro naar het interactieve museum van Ajax in het centrum van Amsterdam. Heb je al een wedstrijdkaart? Dan krijg je op vertoon van daarvan 2,50 euro korting op de entreeprijs. De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein.

Kaartverkoop Ajax - Vitesse

Openingstijden Ajax Experience