Menu
Laatste loodjes

Laatste loodjes

Eén training rest Ajax nog dit seizoen. Aanstaande dinsdag komen de overgebleven voetballers nog een keer bij elkaar. Daarom kon het er vrijdag ontspannen aan toegaan, maar wilde iedereen wel winnen.

Carlo l'Ami, Aron Winter, Erik Heijblok en Marco van Duin vieren de overwinning bij het voetvolleyen. Carlo l'Ami, Aron Winter, Erik Heijblok en Marco van Duin vieren de overwinning bij het voetvolleyen.
Adrie Koster kijkt genietend toe tijdens de een-na-laatste training van het seizoen. Op de achtergrond werkt Stanton Lewis aan zijn herstel. Adrie Koster kijkt genietend toe tijdens de een-na-laatste training van het seizoen. Op de achtergrond werkt Stanton Lewis aan zijn herstel.
Albert Luque zette alles op alles om er nog een fraai resultaat uit te slepen tegen de keepers en Aron Winter. Albert Luque zette alles op alles om er nog een fraai resultaat uit te slepen tegen de keepers en Aron Winter.
Ook voor Donovan Slijngard zit het seizoen er bijna op. Waar de toekomst van Erik Heijblok ligt, is nog niet bekend. Ook voor Donovan Slijngard zit het seizoen er bijna op. Waar de toekomst van Erik Heijblok ligt, is nog niet bekend.
Aron Winter concentreert zich op een kopbal. Aron Winter concentreert zich op een kopbal.
Murat Yildirim houdt het overzicht tijdens een partijtje 'lummelen'. Ook daarin ging het er fanatiek aan toe. Murat Yildirim houdt het overzicht tijdens een partijtje 'lummelen'. Ook daarin ging het er fanatiek aan toe.