Menu

Laatste nieuws Supporterszaken

Op dit moment is het topdrukte op de afdeling Supporterszaken: verlengen van seizoenkaarten, voldoen van plaatsverzoeken, nieuwe seizoenkaarten aanbieden en ga zo maar door. Maar wat is de stand van zaken voor u? We begrijpen dat u bijvoorbeeld graag wilt weten of uw plaatsverzoek gehonoreerd word. Maar hoe meer er gebeld wordt hoe minder tijd er is om het werk daadwerkelijk uit te voeren. Daarom deze rubriek om u op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de seizoenkaarten.

Plaatsverzoeken Deadline insturen verstreken Plaatsverzoeken moeten schriftelijk worden ingediend. Voor seizoen 2001-2002 had dit voor 8 mei 2001 moeten gebeuren. Naar nieuwe plaatsverzoeken wordt in 2002 gekeken. Honoreren plaatsverzoeken Op dit moment zijn wij bezig om aan plaatsverzoeken te voldoen. Ook als uw betaling binnen is gaan wij verder met zoeken. U krijgt altijd schriftelijk bericht van ons of er wel of geen mogelijkheid is.

Naamsoverschrijving Het is niet meer mogelijk om de seizoenkaart op een andere naam te laten overschrijven. U mag uw seizoenkaart bij thuiswedstrijden wel uitlenen. Begin volgend seizoen kunnen we weer naamsoverschrijvingen verwerken.

Aanvraag uitkaart De deadline voor huidige seizoenkaarthouders om een uitkaart aan te vragen is verstreken. Alleen nieuwe seizoenkaarthouders kunnen, vóór de betaling van hun seizoenkaart, bij de administratie langskomen. Vergeet niet een legitimatie en een kleurenpasfoto die niet ouder dan 3 maanden is mee te nemen. Voor huidige uitkaarthouders wordt de uitkaart automatisch verlengd.

Nieuwe seizoenkaarthouders Mensen die zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst voor een seizoenkaart krijgen in juli schriftelijk bericht van Supporterszaken.

Adreswijzigingen Adreswijzigingen dienen schriftelijk doorgegeven te worden, dus per fax, e-mail of post.

AFC Ajax Afdeling Supporterszaken Postbus 23388 1100 DW Amsterdam Tel: 020-3111444, optie 2 Fax: 020-3111675 info@ajax.nl