Menu
Laatste training Ajax in 2012

Laatste training Ajax in 2012

Ajax rondde zaterdagochtend de laatste training van het kalenderjaar 2012 af. Na de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht zondagmiddag gaat de winterstop in. Op 6 januari melden de spelers en technische staf zich weer bij Ajax. Dan reist het team naar Brazilië voor het trainingskamp dat tot en met 13 januari in Rio de Janeiro wordt belegd.

Ajax is nog maar één wedstrijd van de winterstop verwijderd. Zondagmiddag vanaf 12:30 uur neemt het team van Frank de Boer het op tegen FC Utrecht in de Galgenwaard. De Ajax-coach gaf vrijdag al aan de goede serie, waarin Ajax de achterstand op de koploper flink heeft teruggebracht, fantastisch af te willen sluiten.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De Ajacieden rondden zaterdag de laatste training van 2012 af. De Ajacieden rondden zaterdag de laatste training van 2012 af.
De Deense spelers lachen wat af tijdens de oefensessie. De Deense spelers lachen wat af tijdens de oefensessie.
Frank de Boer geeft zijn team instructies. Frank de Boer geeft zijn team instructies.
De warming-up was onder leiding van onditie- en hersteltrainer Björn Rekelhof. De warming-up was onder leiding van onditie- en hersteltrainer Björn Rekelhof.
De van blessure herstellende Nicolai Boilesen met fysiotherapeut Frank van Deursen. De van blessure herstellende Nicolai Boilesen met fysiotherapeut Frank van Deursen.
De keepers trainden voor een gedeelte apart. De keepers trainden voor een gedeelte apart.
Ryan Babel trainde met de groep. Ryan Babel trainde met de groep.
Ajax is nog maar een wedstrijd verwijderd van de winterstop. Ajax is nog maar een wedstrijd verwijderd van de winterstop.