Menu
Laatste training in Oostenrijk

Laatste training in Oostenrijk

Ajax heeft vrijdagochtend voor het laatst getraind in Oostenrijk. Op Ricardo van Rhijn na was iedereen van de partij tijdens de laatste oefensessie in Neustift. Van Rhijn kampt met hamstringklachten en onderging derhalve een mri-scan. Ajax sluit het trainingskamp in Oostenrijk zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen FC Wacker Innsbruck in Schwaz.

Na de laatste training in het Alpengebied stond er ’s middags een persdag op het programma. Frank de Boer sprak met de meegereisde media en stond ook Oostenrijkse journalisten te woord. Tijdens het persgesprek gaf De Boer onder meer aan dat hij dit seizoen sowieso bij Ajax blijft.

Ook verschillende spelers schoven aan voor interviews met onder meer Het Parool, het AD en Voetbal International.

FC Wacker Innsbruck - Ajax begint zaterdag om 15:00 uur. Daarna vliegt de landskampioen terug naar Nederland.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Richairo Zivkovic in actie tijdens de laatste training in Oostenrijk. Richairo Zivkovic in actie tijdens de laatste training in Oostenrijk.
Ruben Ligeon houdt de bal in bezit. Ruben Ligeon houdt de bal in bezit.
Frank de Boer geeft aanwijzingen. Frank de Boer geeft aanwijzingen.
Arek Milik in gesprek met assistent-coach Hennie Spijkerman. Arek Milik in gesprek met assistent-coach Hennie Spijkerman.
Ajax trainde vrijdag in prima weersomstandigheden. Ajax trainde vrijdag in prima weersomstandigheden.
Kolbeinn Sigthórsson in duel met Stefano Denswil. Kolbeinn Sigthórsson in duel met Stefano Denswil.
Na de training kwamen de meegereisde journalisten vrijdag naar het spelershotel voor een interview met Frank de Boer. Na de training kwamen de meegereisde journalisten vrijdag naar het spelershotel voor een interview met Frank de Boer.