Menu
Laatste training op weg naar PSV

Laatste training op weg naar PSV

Ajax heeft zaterdagochtend voor het laatst getraind op weg naar de topper tegen PSV. De wedstrijd tussen nummer 2 PSV en nummer 4 Ajax staat zondagmiddag op het programma in Eindhoven. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt momenteel één punt.

De training in de Amsterdam ArenA stond volledig in het teken van de wedstrijd tegen PSV. Sinds de wedstrijd tegen FC Barcelona had Frank de Boer zijn team niet meer in de complete samenstelling tot zijn beschikking gehad. Na de uitlooptraining op donderdagmiddag volgde er een vrije dag voor de Ajacieden. Dat betekende dat zaterdag voor het eerst de focus volledig op PSV kon. Daarin is het vooral belangrijk dat Ajax de positieve punten uit de wedstrijd tegen Barca meeneemt, zo liet De Boer donderdag tijdens de persconferentie weten.

Na de afsluitende oefensessie in de ArenA zijn de spelers helemaal klaar voor de belangrijke wedstrijd tegen PSV. Bij winst passeert de regerend landskampioen concurrent PSV op de ranglijst.

PSV - Ajax begint zondag om 16:30 uur in Eindhoven.

Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Frank de Boer stoomde zijn team zaterdag klaar voor de topper tegen PSV. Frank de Boer stoomde zijn team zaterdag klaar voor de topper tegen PSV.
Lucas Andersen vervangt Tobias Sana in de wedstrijdselectie. Lucas Andersen vervangt Tobias Sana in de wedstrijdselectie.
Ajax trainde daags voor de topper tegen PSV in de ArenA. Ajax trainde daags voor de topper tegen PSV in de ArenA.
De spelers van Ajax houden de bal hoog. De spelers van Ajax houden de bal hoog.
Bojan verovert de bal. Bojan verovert de bal.
Frank de Boer legt uit. Frank de Boer legt uit.
De keepers Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen met keeperstrainer Carlo l'Ami. De keepers Kenneth Vermeer en Jasper Cillessen met keeperstrainer Carlo l'Ami.
Volgende week is de ArenA het decor van de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (beker) en Go Ahead Eagles (competitie). Volgende week is de ArenA het decor van de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (beker) en Go Ahead Eagles (competitie).