Menu
Laatste training richting Man United

Laatste training richting Man United

Ajax heeft woensdagochtend de laatste training afgewerkt in aanloop naar de wedstrijd tegen Manchester United. Donderdag neemt Ajax het in de zestiende finales van de UEFA Europa League tegen de nummer 2 van Engeland. Daags voor de ontmoeting in de Amsterdam ArenA verliet Theo Janssen voortijdig de training. Na een uur ging de middenvelder met de fysio naar binnen.

Dat er donderdag een grote wedstrijd op het programma staat, bleek wel uit de media-aandacht tijdens de training. In totaal registreerden tien cameraploegen en een handvol fotografen de oefensessie van Ajax.

Frank de Boer had tijdens de training 17 spelers en de doelmannen Vermeer en Cillessen tot zijn beschikking. Onder de 17 spelers bevonden zich onder meer Jody Lukoki en Thulani Serero. Ook Nicolai Boilesen trainde volop mee. De Deense linksback maakte afgelopen maandag een succesvolle rentree bij Jong Ajax.

Woensdagmiddag staat er een persconferentie op het programma. Naast De Boer schuift ook keeper Kenneth Vermeer aan om vooruit te blikken op de wedstrijd tegen Manchester United. Dan zal ook duidelijk worden of Janssen donderdag inzetbaar is.

Ajax - Manchester United begint donderdag om 19:00 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Theo Janssen in gesprek met Frank de Boer en de fysio. Theo Janssen in gesprek met Frank de Boer en de fysio.
Theo Janssen eerder op de ochtend tijdens de training. Theo Janssen eerder op de ochtend tijdens de training.
De verdedigers Ricardo van Rhijn en Dico Koppers. De verdedigers Ricardo van Rhijn en Dico Koppers.
Jan Vertonghen waande zich even volleyballer tijdens training. Jan Vertonghen waande zich even volleyballer tijdens training.
Frank de Boer staat met Ajax voor een mooie uitdaging tegen Man Utd. Frank de Boer staat met Ajax voor een mooie uitdaging tegen Man Utd.
Lachende gezichten tijdens de training. Lachende gezichten tijdens de training.
Thulani Serero en Miralem Sulejmani rusten uit na de training. Thulani Serero en Miralem Sulejmani rusten uit na de training.