Menu
Laatste training van 2009

Laatste training van 2009

Ajax werkte dinsdag de laatste training van 2009 af. Op het trainingsveld naast de Amsterdam ArenA schotelde Ajax-trainer Martin Jol en zijn assistenten de spelers een uitgebreide oefensessie voor. Na afloop was er ruimte voor een sneeuwballengevecht en bedankjes.

De selectie bedankte vrijwilligers Marieke en Fred voor hun inzet tijdens het afgelopen halfjaar. De twee vrijwilligers zetten zich op allerlei manieren in voor het eerste elftal: van ballen verzamelen en het veld sneeuwvrij maken tot aan de deuren sluiten voor onbevoegden. Urby Emanuelson sprak namens de groep mooie woorden en overhandigde de kerstcadeaus.

Ajax speelt woensdagavond de laatste wedstrijd dit jaar. In de achtste finale van het KNVB bekertoernooi nemen de Amsterdammers het op tegen hoofdklasser WHC uit Wezep. De aftrap van dit duel is om 18.30 uur in het stadion van FC Zwolle.

Foto's: Ajax.nl

De laatste training van 2009. De laatste training van 2009.
Kennedy doet gauw zijn handschoenen aan. Kennedy doet gauw zijn handschoenen aan.
Sulejmani schiet langs Anita. Sulejmani schiet langs Anita.
De Jong aan de bal. De Jong aan de bal.
Miralem Sulejmani. Miralem Sulejmani.
Van der Wiel schiet. Van der Wiel schiet.
Donald reikt naar de bal. Donald reikt naar de bal.
De Zeeuw en Emanuelson. De Zeeuw en Emanuelson.
De Zeeuw schiet richting Vermeer. De Zeeuw schiet richting Vermeer.
De Jong en De Zeeuw staan klaar om een korte sprint te trekken. De Jong en De Zeeuw staan klaar om een korte sprint te trekken.
De Ajacieden gaven de vrijwilligers Marieke en Fred een bedankje voor hun inzet. De Ajacieden gaven de vrijwilligers Marieke en Fred een bedankje voor hun inzet.
En natuurlijk kan een sneeuwballengevecht niet uitblijven... En natuurlijk kan een sneeuwballengevecht niet uitblijven...