Menu
Laatste training van de week

Laatste training van de week

De Ajacieden stonden donderdagochtend voor het laatst deze week op het trainingsveld. De komende drie dagen heeft de selectie van trainer Adrie Koster vrijaf. Maandag wordt de voorbereiding op Ajax - NEC hervat.

De selectie van Ajax trainde vier dagen op rij op het veld van de Amsterdam ArenA. Door de trainerswissel was het een bewogen weekje voor de Amsterdammers. Vrijdag, zaterdag en zondag wordt er niet getraind op de club. De internationals moeten natuurlijk wel aan de bak dit weekeinde. De selectie van Ajax trainde vier dagen op rij op het veld van de Amsterdam ArenA. Door de trainerswissel was het een bewogen weekje voor de Amsterdammers. Vrijdag, zaterdag en zondag wordt er niet getraind op de club. De internationals moeten natuurlijk wel aan de bak dit weekeinde.
Dennis Gentenaar en Erik Heijblok kregen donderdag opnieuw een originele oefening voorgeschoteld van Carlo l'Ami. Eerst van het bankje springen en dan een hoek in duiken om de bal tegen te houden. Dennis Gentenaar en Erik Heijblok kregen donderdag opnieuw een originele oefening voorgeschoteld van Carlo l'Ami. Eerst van het bankje springen en dan een hoek in duiken om de bal tegen te houden.
In een partijtje op een klein veld grijpt Ismael Urzaiz verdedigend in. Heijblok kijkt waar de bal naartoe gaat. In een partijtje op een klein veld grijpt Ismael Urzaiz verdedigend in. Heijblok kijkt waar de bal naartoe gaat.
Met Kennedy gaat het de goede kant op. De Zweed traint nog steeds niet met de groep, maar kan wel weer behoorlijk aanzetten en schieten. Met Kennedy gaat het de goede kant op. De Zweed traint nog steeds niet met de groep, maar kan wel weer behoorlijk aanzetten en schieten.
Tijdens het partijtje moest Jaap Stam zijn Spaanse collega Urzaiz afstoppen. Tijdens het partijtje moest Jaap Stam zijn Spaanse collega Urzaiz afstoppen.
Na het partijtje bleef nog een groepje Ajacieden achter om op doel af te werken. Siem de Jong scoorde zondag met links, maar hij liet zien dat zijn rechterbeen nog beter is. Na het partijtje bleef nog een groepje Ajacieden achter om op doel af te werken. Siem de Jong scoorde zondag met links, maar hij liet zien dat zijn rechterbeen nog beter is.
Mitchell Donald werkte donderdag nog even apart met Alfons Groenendijk aan zijn techniek. Mitchell Donald werkte donderdag nog even apart met Alfons Groenendijk aan zijn techniek.
En de talentvolle aanvaller besloot de training met een heus potje jongleren. En de talentvolle aanvaller besloot de training met een heus potje jongleren.