Menu
Laatste training voor bekerduel

Laatste training voor bekerduel

Ajax bereidde zich in de ArenA voor op de bekerwedstrijd tegen Willem II. Woensdag staat de ploeg van trainer Henk ten Cate vanaf 20.45 uur tegenover de Tilburgers. In Tilburg wordt gestreden om een plaats in de halve finales van de KNVB Beker.

Ryan Babel en Jaap Stam werkten enkele individuele baloefeningen af met assistent-trainer Alfons Groenendijk en conditietrainer Laurens Ebben. De inzetbaarheid van de lichtgeblesseerde Babel is twijfelachtig. Ryan Babel en Jaap Stam werkten enkele individuele baloefeningen af met assistent-trainer Alfons Groenendijk en conditietrainer Laurens Ebben. De inzetbaarheid van de lichtgeblesseerde Babel is twijfelachtig.
Leonardo laat Gabri zijn hielen zien. De Braziliaan was bij vlagen ongrijpbaar. Leonardo laat Gabri zijn hielen zien. De Braziliaan was bij vlagen ongrijpbaar.
Een tel later is Gabri erbij gaan liggen. Leonardo heeft de bal inmiddels afgegeven aan een medespeler. Een tel later is Gabri erbij gaan liggen. Leonardo heeft de bal inmiddels afgegeven aan een medespeler.
Later meldden ook Mauro Rosales en Klaas Jan Huntelaar zich in de hoek waar individueel werd getraind. Later meldden ook Mauro Rosales en Klaas Jan Huntelaar zich in de hoek waar individueel werd getraind.
Wesley Sneijder probeert Nicolae Mitea met een schijnbeweging op het verkeerde been te zetten. De Roemeen speelde maandagavond met Jong Ajax tegen Jong Heerenveen. In het uitverkochte Abe Lenstra Stadion tekende Mitea voor de enige treffer van de avond. Wesley Sneijder probeert Nicolae Mitea met een schijnbeweging op het verkeerde been te zetten. De Roemeen speelde maandagavond met Jong Ajax tegen Jong Heerenveen. In het uitverkochte Abe Lenstra Stadion tekende Mitea voor de enige treffer van de avond.
Trainer Henk ten Cate legt het spel stil en vertelt zijn Ajacieden wat tijdens de partij fout is gegaan. Trainer Henk ten Cate legt het spel stil en vertelt zijn Ajacieden wat tijdens de partij fout is gegaan.
Kenneth Vermeer is vrijwel hersteld van zijn vingerblessure. De doelman werkte maandag zijn eerste volwaardige keeperstraining af. De vinger kan weer maximaal worden belast. Ook in de Amsterdam ArenA werd Vermeer niet gespaard door keeperstrainer Fred Grim. Kenneth Vermeer is vrijwel hersteld van zijn vingerblessure. De doelman werkte maandag zijn eerste volwaardige keeperstraining af. De vinger kan weer maximaal worden belast. Ook in de Amsterdam ArenA werd Vermeer niet gespaard door keeperstrainer Fred Grim.
Voetbaldiscussie op hoog niveau. Na de training laten Hennie Spijkerman, Edgar Davids en Frank de Boer hun licht schijnen over specifieke voetbalsituaties. Voetbaldiscussie op hoog niveau. Na de training laten Hennie Spijkerman, Edgar Davids en Frank de Boer hun licht schijnen over specifieke voetbalsituaties.
Een of twee dagen voor een wedstrijd ontvangt Ajax de 'Ajax-watchers', journalisten die de Ajacieden voor hun medium op de voet volgen. De spelers en trainers laten desgevraagd hun licht schijnen over de komende wedstrijd. Jaap Stam verzorgde een interview met Ajax TV. Een of twee dagen voor een wedstrijd ontvangt Ajax de 'Ajax-watchers', journalisten die de Ajacieden voor hun medium op de voet volgen. De spelers en trainers laten desgevraagd hun licht schijnen over de komende wedstrijd. Jaap Stam verzorgde een interview met Ajax TV.