Menu
Laatste training voor duel met NAC

Laatste training voor duel met NAC

Ajax werkte donderdag zijn laatste training af voor de confrontatie met NAC, vrijdag om 20.45 uur in de ArenA. De oefensessie werd onder andere bijgewoond door Jaap Stam. Bekijk hier de foto's.

Dario Cvitanich was goed op dreef tijdens de laatste training voor het treffen met NAC. De Argentijn werkte aan het eind van de training af op het doel en was zeer trefzeker. Hij liet zich ook niet afleiden door zijn in zwartwit gehulde tegenstanders. Dario Cvitanich was goed op dreef tijdens de laatste training voor het treffen met NAC. De Argentijn werkte aan het eind van de training af op het doel en was zeer trefzeker. Hij liet zich ook niet afleiden door zijn in zwartwit gehulde tegenstanders.
Jaap Stam was bij de training aanwezig voor Stichting Doe Een Wens. Hij praatte natuurlijk even bij met zijn voormalige ploeggenoten zoals Leonardo. Later vandaag op Ajax.nl meer over de komst van Stam naar de ArenA. Jaap Stam was bij de training aanwezig voor Stichting Doe Een Wens. Hij praatte natuurlijk even bij met zijn voormalige ploeggenoten zoals Leonardo. Later vandaag op Ajax.nl meer over de komst van Stam naar de ArenA.
De selectie speelde een grote partij op bijna een heel veld. Hier kiezen Miralem Sulejmani (geel met muts) en Dario Cvitanich (rechts) positie. De selectie speelde een grote partij op bijna een heel veld. Hier kiezen Miralem Sulejmani (geel met muts) en Dario Cvitanich (rechts) positie.
Marco van Basten laat zijn spelers even uitblazen na een pittige oefening. Marco van Basten laat zijn spelers even uitblazen na een pittige oefening.
Naast Jaap Stam was er nog een speciale bezoeker bij de training: het broertje van Luis Suarez. Naast Jaap Stam was er nog een speciale bezoeker bij de training: het broertje van Luis Suarez.
Miralem Sulejmani legt aan voor een vrije trap. Ook de Serviër maakte een gretige indruk donderdagochtend. Miralem Sulejmani legt aan voor een vrije trap. Ook de Serviër maakte een gretige indruk donderdagochtend.