Menu
Laatste training voor treffen met Volendam

Laatste training voor treffen met Volendam

Ajax oefende dinsdag voor de laatste keer in aanloop naar het bekerduel met FC Volendam. De ploeg van Marco van Basten maakte een dag voor de wedstrijd een goede indruk.

Eyong Enoh (rechtsvoor) heeft zijn rentree maandagavond goed doorstaan en deed dinsdag weer mee met het eerste. Eyong Enoh (rechtsvoor) heeft zijn rentree maandagavond goed doorstaan en deed dinsdag weer mee met het eerste.

Eyong Enoh stond na zijn rentree maandagavond bij Jong Ajax dinsdagochtend weer op het trainingsveld bij Ajax 1. De Kameroener deed het begin van de training mee met de groep, maar mocht het tegen het einde iets rustiger aan doen dan zijn collega’s. Hij liep rustig uit terwijl de andere Ajacieden een grote partij speelden.

Jeffrey Sarpong deed nog niet mee met de groep. Hij trainde wel met de bal, maar is nog niet helemaal hersteld van zijn knieblessure. Miralem Sulejmani deed wel weer alle oefeningen mee, ook de grote partij op het eind. De Serviër stond lange tijd aan de kant met een hamstringblessure, maar zit nu dicht tegen een rentree aan. Sulejmani zal (net als Eyong Enoh) echter nog niet worden ingezet tegen Volendam.

Toby Alderweireld en Daley Blind deden dinsdag ook mee met de training van Ajax 1. De twee Jong Ajacieden speelden maandag een goede wedstrijd tegen Jong PSV en lieten zich een dag later bij het eerste ook van hun beste kant zien. Alderweireld maakt woensdag zelfs deel uit van de selectie van het team van Marco van Basten.

Luis Suarez oefende na afloop van de training nog lange tijd op zijn vrije trap. Rob Witschge vergezelde hem. Luis Suarez oefende na afloop van de training nog lange tijd op zijn vrije trap. Rob Witschge vergezelde hem.

Na afloop van de partij zat de training er voor de meeste Ajacieden nog niet helemaal op. Sommige spelers kregen nog een paar loopoefeningen voorgeschoteld, anderen trainden nog even voor zichzelf. Luis Suarez besteedde bijvoorbeeld heel veel aandacht aan zijn vrije trap.

John van 't Schip kijkt hoe zijn spelers in het begin van de training hun loopoefeningen uitvoeren. John van 't Schip kijkt hoe zijn spelers in het begin van de training hun loopoefeningen uitvoeren.
Jan Vertonghen en Evander Sno proberen de bal vanaf de achterlijn in het doel te krullen. Jan Vertonghen en Evander Sno proberen de bal vanaf de achterlijn in het doel te krullen.