Menu

Laatste training

Voor de laatste keer van het seizoen kwamen de Ajacieden dinsdagochtend het trainingsveld op. Velen waren er niet meer bij vanwege interlandverplichtingen. De veertien, inclusief John van 't Schip die meedeed, die wel op het veld stonden, deden kleine partijtjes, net als maandag.

Hoewel het de laatste training van het seizoen was, lieten Koeman en Krol de Ajacieden flink zweten. De partijtjes werden in hoog tempo gespeeld, geen moment mocht worden verslapt. Na anderhalf uur mocht iedereen naar binnen.

Over een week of vijf zullen Wamberto en Seedorf zorgen dat ze weer fit aan de start zullen verschijnen. Van der Meyde zal terugkeren als vader, Van der Gun zal zijn best doen Koeman van zijn kwaliteiten te overtuigen. Obodai zal hetzelfde doen, maar dan bij Jong Ajax. Witschge en Timmer zullen op 7 juli niet meer van de partij zijn. Een oefenwedstrijd tegen Oranje op woensdag is de laatste keer dat de spelers in Ajax-shirt in actie zullen komen, daarna gaan zij genieten van een welverdiende vakantie. Pas op 7 juli is te zien of er nog meer veranderingen in de groep zullen zijn. Dan is de eerste training van het volgende seizoen.