Menu
Lachende gezichten op donderdag

Lachende gezichten op donderdag

De Ajacieden straalden donderdagochtend op de training. De wetenschap dat de titel bij een forse misstap van PSV nog gepakt kan worden, bracht vrolijkheid op het veld.

Kenneth Perez, Klaas Jan Huntelaar en Edgar Davids kunnen lachen tijdens hun uitlooptraining op donderdag. Kenneth Perez, Klaas Jan Huntelaar en Edgar Davids kunnen lachen tijdens hun uitlooptraining op donderdag.
Vanaf half twaalf liepen alle Ajacieden, op de geblesseerden en keepers na, hun rondjes langs het veld. Vanaf half twaalf liepen alle Ajacieden, op de geblesseerden en keepers na, hun rondjes langs het veld.
Rasmus Lindgren was woensdagavond zeer waardevol voor Ajax. Hier rekt hij zijn spieren. Rasmus Lindgren was woensdagavond zeer waardevol voor Ajax. Hier rekt hij zijn spieren.
Ismael Urzaiz zat woensdag tegen FC Groningen ook bij de selectie en liep zelfs nog even warm. Hij kwam echter niet in het veld. Ismael Urzaiz zat woensdag tegen FC Groningen ook bij de selectie en liep zelfs nog even warm. Hij kwam echter niet in het veld.
Terwijl zijn teamgenoten de training binnen verder afwerkten, redde Maarten Stekelenburg schitterend op inzetten van Carlo l'Ami. Terwijl zijn teamgenoten de training binnen verder afwerkten, redde Maarten Stekelenburg schitterend op inzetten van Carlo l'Ami.
Jan-Arie van der Heijden haalt uit tijdens de partijvorm, die de niet-basisspelers donderdag voor de kiezen kregen. Jan-Arie van der Heijden haalt uit tijdens de partijvorm, die de niet-basisspelers donderdag voor de kiezen kregen.