Menu
Lachende gezichten richting Heerenveen

Lachende gezichten richting Heerenveen

Het humeur is goed bij Ajax. Daags voor de belangrijke uitwedstrijd tegen sc Heerenveen trainde de koploper onder grote belangtelling van de fans. Ze zagen veel lachende gezichten voorbij komen. Met name Gregory van der Wiel, Derk Boerrigter, Kolbeinn Sigthórsson en Nicolai Boilesen hadden om uiteenlopende redenen bijna continu een grijns op hun gezicht.

Voor Van der Wiel en Boerrigter had De Boer na afloop van de training goed nieuws. Net als André Ooijer maken ze hun rentree in de wedstrijdselectie voor het duel met Heerenveen. Ook Sigthórsson komt steeds dichter bij zijn oude niveau in de buurt. De IJslander kan tegen Heerenveen nog geen hele wedstrijd spelen, maar anderhalve week na zijn succesvolle invalbeurt tegen Heracles Almelo is de IJslander weer een stuk verder. Nicolai Boilesen (lies) trainde ook weer met de groep mee, al laat zijn rentree nog even op zich wachten.

sc Heerenveen - Ajax begint woensdag om 21:00 uur in Heerenveen. Zondag volgt de thuiswedstrijd tegen De Graafschap.

Tekst en foto's: Ajax.nl

De spelers betraden door een haag van fans het trainingsveld. De spelers betraden door een haag van fans het trainingsveld.
Gregory van der Wiel keert tegen Heerenveen terug in de wedstrijdselectie. Gregory van der Wiel keert tegen Heerenveen terug in de wedstrijdselectie.
Ook de herstelde Derk Boerrigter is weer van de partij. Ook de herstelde Derk Boerrigter is weer van de partij.
Bruno Silva was dinsdag op de Toekomst. Hier is hij in gesprek met aanvoerder Vertonghen. Bruno Silva was dinsdag op de Toekomst. Hier is hij in gesprek met aanvoerder Vertonghen.
Allemaal op de foto met Frank de Boer. Allemaal op de foto met Frank de Boer.
Ajax Cape Town U-17 kwam daags na de AEGON Future Cup nog even kijken bij de training. Ajax Cape Town U-17 kwam daags na de AEGON Future Cup nog even kijken bij de training.