Menu
Ladies Night Ajax-sponsoren

Ladies Night Ajax-sponsoren

Dat voetbal zeker niet alleen een mannending is, maakte Ajax rond de wedstrijd Ajax - Go Ahead Eagles duidelijk. Zaterdagavond organiseerde Ajax rondom de wedstrijd een echte Ladies Night, exclusief voor vrouwelijke sponsoren en hun relaties.

De Sponsorlounge van de Amsterdam ArenA was helemaal ingericht tot een heus vrouwenparadijs. Nadat de dames over de roze loper en onder de roze boog ballonnen heen waren gelopen, kregen ze bij het betreden van de zaal een welkomstdrankje aangeboden. Daarna konden de vrouwen zich uitleven bij de verschillende kraampjes, waar onder andere nagels (in de lakkleuren van Mercedes-Benz), haar en wenkbrauwen verzorgd werden. De presentatie van de avond was in goede handen van gastheren Tim Douwsma en Heini Otto.

Natuurlijk werd er deze avond ook nog een wedstrijd gespeeld (3-1 winst). Veel vrouwen zullen tijdens de wedstrijd de ploeg van Frank de Boer fanatiek hebben aangemoedigd en sommige spelers in het bijzonder. Vooral Lasse Schöne was erg populair bij de vrouwen. Niet voor niets verscheen hij als laatste ‘hoofdprijs’ op het podium. Daar konden de vrouwen vragen aan hem stellen en met hem op de foto. Dit was niet alleen leuk voor de vrouwen, want ook Schöne zelf had er zichtbaar plezier in: ,,Zoiets is heel leuk om te doen. Het is natuurlijk iets heel anders, zoals de vragen die vrouwen aan je stellen, maar dat maakt het ook wel leuk.’’ Een voorbeeld van zo’n vraag was waarom Denen zo populair zijn, waarop Schöne droog antwoordde: ,,We leren heel snel Nederlands, maar we zijn daarbij ook heel lieve en sociale mensen.’’

De aanwezigheid van Schöne was niet de enige prijs van die avond. Eerst verzorgde zangformatie Roméo een mooi optreden. Daarna werden er nog een taart en drie cadeaubonnen van YourGift (Official sponsor van Ajax Vrouwen) verloot. De gelukkige winnaars kregen hun prijs uit handen van Heini Otto. Voor hem was de avond eveneens genieten: ,,Dit is echt fantastisch. Er waren wel 150 dames en ontzettend veel daarvan hadden een heerlijke avond. Daarvoor verdienen de sponsors en organisatoren een groot compiment. Ook voor mij was dit, net als vorig jaar, geweldig om te mogen doen’’.

De vrouwen verlieten vervolgens de zaal over de roze loper met een roze roos, een goodybag en een aantal mooie herinneringen rijker.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees


De vrouwen kregen bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden. De vrouwen kregen bij binnenkomst een welkomstdrankje aangeboden.
De nagels werden door de dames mooi verzorgd. De nagels werden door de dames mooi verzorgd.
De Aegon-damesschoen van marsepein trok veel bekijks. De Aegon-damesschoen van marsepein trok veel bekijks.
Uiteraard werden de dames verwend met heerlijke hapjes. Uiteraard werden de dames verwend met heerlijke hapjes.
Edwin van der Sar was aanwezig om de dames welkom te heten. Edwin van der Sar was aanwezig om de dames welkom te heten.
Ook de haarverzorging kon natuurlijk niet achterblijven. Ook de haarverzorging kon natuurlijk niet achterblijven.
De liefhebbers van thee konden zich uitleven in de Sponsor Lounge. De liefhebbers van thee konden zich uitleven in de Sponsor Lounge.
Voor de vrouwen die graag een bloemetje in huis hebben was er de mogelijkheid die aan te schaffen. Voor de vrouwen die graag een bloemetje in huis hebben was er de mogelijkheid die aan te schaffen.
Bij een echte Ladies Night horen uiteraard ook cocktails. Bij een echte Ladies Night horen uiteraard ook cocktails.
De presentatie van de avond was in handen van gastheren Tim Douwsma en Heini Otto. De presentatie van de avond was in handen van gastheren Tim Douwsma en Heini Otto.
Sommige ladies zijn echte Ajax-fans. Sommige ladies zijn echte Ajax-fans.
Het was een gezellige drukte met ongeveer 150 dames. Het was een gezellige drukte met ongeveer 150 dames.
Roméo verzorgde een mooi muzikaal optreden en kreeg menig vrouw in beweging. Roméo verzorgde een mooi muzikaal optreden en kreeg menig vrouw in beweging.
Natuurlijk werd er vanavond ook nog gevoetbald, waar de meeste vrouwen toch wel oog voor hadden. Natuurlijk werd er vanavond ook nog gevoetbald, waar de meeste vrouwen toch wel oog voor hadden.
Als absoluut hoogtepunt van de avond konden de ladies kennis maken met Lasse Schöne. Als absoluut hoogtepunt van de avond konden de ladies kennis maken met Lasse Schöne.
Bij het weggaan kregen de vrouwen een mooie goodybag mee naar huis. Bij het weggaan kregen de vrouwen een mooie goodybag mee naar huis.