Menu
Ladies Night Ajax-sponsoren

Ladies Night Ajax-sponsoren

Dat voetbal zeker niet alleen een mannending is, maakte Ajax rond de wedstrijd Ajax - RKC Waalwijk duidelijk. Rond het eredivisieduel van zaterdagavond hield Ajax de eerste Ladies Night van het seizoen. Deze avond was exclusief voor vrouwelijke sponsoren en hun relaties.

De dames kwamen de omgetoverde Sponsorlounge in de Amsterdam ArenA binnen over de roze loper waar ze werden begroet met een glas prosecco. Manager Vrouwenvoetbal Marleen Molenaar verwelkomde iedereen op de bijzondere avond en presenteerde het Ajax Vrouwenteam aan de aanwezigen.

In de zaal waren typische vrouwen-zaken in een bijzonder jasje gestoken. Mercedes zorgde voor mooi gelakte nagels in de kleuren lak van hun auto’s. Maar ook de inwendige vrouw werd door Maison van den Boer verzorgd met onder andere een chocoladefontein, cocktails en sushi.

De dames hebben duidelijk zin in de avond. De dames hebben duidelijk zin in de avond.

Het belangrijkste bleef natuurlijk de wedstrijd. De Ladies moesten die wel intensief en oplettend volgen, want na afloop leidde Heini Otto een quiz die vooral over momenten of feiten uit dat duel ging. Bovendien kwam ook Daley Blind, toevallig was net hij uitgeroepen tot Ajacied van de Wedstrijd, die in 0-0 eindigde, nog even langs om kennis te maken met de vrouwelijke sponsoren.

Zanger Robert Leroy omlijstte de avond met een spetterend optreden, waarna de dames voorzien van een goodie bag afscheid namen van een bijzonder event in de Amsterdam ArenA.

Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Kleurdeskundige Fiona Koning van De Kleurenverdieping laat zien wat kleur met je kan doen. Kleurdeskundige Fiona Koning van De Kleurenverdieping laat zien wat kleur met je kan doen.
De dames kwamen fraai voor de dag. De dames kwamen fraai voor de dag.
Nagels in de kleuren van de lak van de Mercedes-auto's. Nagels in de kleuren van de lak van de Mercedes-auto's.
De zaal was voor de gelegenheid omgetoverd tot een Ladylounge. De zaal was voor de gelegenheid omgetoverd tot een Ladylounge.
De Ajax Vrouwen ontbraken uiteraard niet op de Ladies Night. De Ajax Vrouwen ontbraken uiteraard niet op de Ladies Night.
De dames mochten ook even met de schaal van vorig seizoen op de foto. De dames mochten ook even met de schaal van vorig seizoen op de foto.
Robert Leroy gaf het beste van zichzelf. Robert Leroy gaf het beste van zichzelf.
Heini Otto presenteerde de Ajax Quiz. Daley Blind hielp een handje. Heini Otto presenteerde de Ajax Quiz. Daley Blind hielp een handje.
Sjaaltje op, sjaaltje neer. Een variant op het beroemde petje op, petje af tijdens de Ajax Quiz. Sjaaltje op, sjaaltje neer. Een variant op het beroemde petje op, petje af tijdens de Ajax Quiz.
Daley Blind, uitgeroepen tot Ajacied van de Wedstrijd, met de dames van Oger. Daley Blind, uitgeroepen tot Ajacied van de Wedstrijd, met de dames van Oger.