Menu
Ladies Night op zaterdag 25 oktober

Ladies Night op zaterdag 25 oktober

De drukbezochte Ladies Night van vorig seizoen krijgt op zaterdag 25 oktober a.s. een vervolg. Rondom de wedstrijd Ajax - Go Ahead Eagles zal Ajax de vrouwen flink in de watten leggen. Zo worden ze ontvangen met champagne, zullen ze vanaf de mooiste plekken in de ArenA de wedstrijd beleven en sluiten ze de avond af met de meest vrouwvriendelijke derde helft in de historie van de club.

Voorafgaand aan de wedstrijd staan er visagistes klaar en hebben vrouwen de mogelijkheid om, onder het genot van cocktails en fingerfood, de nieuwste verzorgingsproducten uit te proberen.
Na de wedstrijd is er een heuse afterparty in de Sponsorlounge, kan er kennis worden gemaakt met prominente Ajacieden en zal iedere dame naar huis gaan met een rijkelijk gevulde goodiebag.

Programma:
19.00 Ontvangst in de Sponsorlounge
20.45 Eerste helft Ajax - Go Ahead Eagles
21.30 Drankjes in de Sponsorlounge
21.45 Tweede helft Ajax - Go Ahead Eagles
22.30 Afterparty in de Sponsorlounge

Wilt u uw vrouwelijke collega’s, relaties, dochters, vrouw of vriendin op een unieke Ajax-beleving trakteren? Het Ladies Night Arrangement (inclusief Business Field Seat) kan worden gereserveerd voor slechts € 75,- per persoon. Relaties die reeds wedstrijdkaarten hebben afgenomen, kunnen voor € 29,50 een los arrangement bijbestellen.

Reserveren kan via business@ajax.nl of telefonisch via 0900 – 232 2529 (optie 2).

Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Culinaire creativiteit Culinaire creativiteit
Ook dit jaar komen Ajacieden een praatje maken Ook dit jaar komen Ajacieden een praatje maken
Tips & trics voor alle leeftijden Tips & trics voor alle leeftijden
Vorig jaar was het Daley Blind die een gesigneerd Ajax-shirt weggaf Vorig jaar was het Daley Blind die een gesigneerd Ajax-shirt weggaf