Menu
Lange partij tijdens vrijdagtraining

Lange partij tijdens vrijdagtraining

Terwijl vele Ajacieden zich voorbereiden op het spelen van interlands, werkten de overige spelers zich op de Toekomst in het zweet. De ingelaste training op de laatste werkdag van de week werd samen met een groep Jong Ajacieden afgewerkt.

Onder toeziend oog van de trainers van beide elftallen kregen de Ajacieden een uitgebreide oefensessie voorgeschoteld. Ze speelden onder andere een lange oefenpartij. De opgesplitste groep bestond uit twee teams: het rode en het gele team. De twee elftallen waren gewaagd aan elkaar. Door de snel opgevoerde druk, het hoge tempo en mooie diepte- en breedtepasses, wisten de Ajacieden er een interessante oefenpot van te maken. Het rode team won uiteindelijk met 5-4.

Edwin Goedhart, manager medische zaken, stond langs de kant paraat met een laptop en een analyseapparaat. Een aantal spelers droeg zenders die hun hartslag, snelheid en gelegde afstand registreerde. De gegevens worden geëvalueerd met de desbetreffende speler.


Thimothée Atouba voert de ladderoefening uit. Thimothée Atouba voert de ladderoefening uit.

Dario Cvitanich en Kennedy trainden apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Dario Cvitanich en Kennedy trainden apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas.

Deniz Aslan sprint naar de bal. Deniz Aslan sprint naar de bal.

Gregory van der Wiel, die een hersenschudding heeft overgehouden aan de wedstrijd tegen Roda JC, werkte een individuele training af. Gregory van der Wiel, die een hersenschudding heeft overgehouden aan de wedstrijd tegen Roda JC, werkte een individuele training af.

Urby Emanuelson geeft een aanwijzing. Urby Emanuelson geeft een aanwijzing.

Na afloop van de oefensessie lopen de Ajacieden uit... Na afloop van de oefensessie lopen de Ajacieden uit...

...en helpen ze bij het verzamelen van alle materialen. De training zit er op! ...en helpen ze bij het verzamelen van alle materialen. De training zit er op!