Menu
Lange training voor Ajacieden

Lange training voor Ajacieden

In aanloop naar het competitieduel met VVV-Venlo werkte het team van trainer Martin Jol donderdag een lange en uitgebreide training af op een van de velden van de Toekomst. De Ajacieden maakten een zeer gedreven indruk op het trainingsveld.

Met nog vijf wedstrijden te gaan – vier competitieduels en de KNVB bekerfinale – komt het einde van het seizoen steeds meer in zicht. De eerstvolgende wedstrijd is tegen VVV-Venlo. De Limburgse formatie komt aanstaande zondag op bezoek bij de Amsterdammers. De aftrap van het duel is om 14.30 uur in de Amsterdam ArenA.


Tekst en foto's: Ajax.nl


De doelmannen trainden deels apart met keeperstrainer Carlo l'Ami. De doelmannen trainden deels apart met keeperstrainer Carlo l'Ami.

Miralem Sulejmani probeert Gabri te passeren. Miralem Sulejmani probeert Gabri te passeren.

Thimothée Atouba werkte ondertussen met fysiotherapeut Pim van Dord een individuele training af. Thimothée Atouba werkte ondertussen met fysiotherapeut Pim van Dord een individuele training af.

Jong Ajax-speler Johan Kappelhof trainde met de selectie mee. Jong Ajax-speler Johan Kappelhof trainde met de selectie mee.

Luis Suarez haalt uit. Luis Suarez haalt uit.