Menu
Lange training voor selecte groep

Lange training voor selecte groep

Zeven Ajacieden trainden maandagochtend buiten. De andere spelers gingen in de zaal aan de slag of zijn al niet meer op de club vanwege interlandverplichtingen. Bekijk hier het fotoverslag van de lange buitentraining.

Siem de Jong, Robbert Schilder, Jurgen Colin en Gabri waren maandag met Albert Luque, Dennis Gentenaar en Erik Heijblok de enige spelers op het trainingsveld. De komende anderhalve week zijn vanwege de interlandperiode lang niet alle Ajacieden aanwezig op de training. Siem de Jong, Robbert Schilder, Jurgen Colin en Gabri waren maandag met Albert Luque, Dennis Gentenaar en Erik Heijblok de enige spelers op het trainingsveld. De komende anderhalve week zijn vanwege de interlandperiode lang niet alle Ajacieden aanwezig op de training.
Jurgen Colin was behoorlijk op dreef tijdens de afwerkoefeningen. Deze bal belandde via de onderkant van de lat in het doel. Jurgen Colin was behoorlijk op dreef tijdens de afwerkoefeningen. Deze bal belandde via de onderkant van de lat in het doel.
Siem de Jong scoorde tijdens de Klassieker met links. Hier vuurt hij met zijn rechterbeen. Siem de Jong scoorde tijdens de Klassieker met links. Hier vuurt hij met zijn rechterbeen.
Erik Heijblok en Dennis Gentenaar sloten aan het einde van de training aan bij de vijf spelers. Daarvoor werkten de doelmannen apart met trainer Carlo l'Ami. Het keepersbankje werd maandag weer eens gebruikt in de training. Dat betekende voor de doelmannen veel springen. Erik Heijblok en Dennis Gentenaar sloten aan het einde van de training aan bij de vijf spelers. Daarvoor werkten de doelmannen apart met trainer Carlo l'Ami. Het keepersbankje werd maandag weer eens gebruikt in de training. Dat betekende voor de doelmannen veel springen.
Frank de Boer kijkt hoe Albert Luque de bal tussen de palen werkt. Frank de Boer kijkt hoe Albert Luque de bal tussen de palen werkt.
Tijdens deze oefening werd maandag het meest gelachen. De Ajacieden moesten de bal op iemand inspelen en tegelijkertijd een naam van een andere speler noemen. De ontvanger moest dan vervolgens de bal weer passen naar degene wiens naam genoemd werd. Tijdens deze oefening werd maandag het meest gelachen. De Ajacieden moesten de bal op iemand inspelen en tegelijkertijd een naam van een andere speler noemen. De ontvanger moest dan vervolgens de bal weer passen naar degene wiens naam genoemd werd.
Ajax' vierde keeper Gabri was maandagochtend lastig te passeren. Ajax' vierde keeper Gabri was maandagochtend lastig te passeren.