Menu
Lange training voor selectie

Lange training voor selectie

Ajax werkte woensdagochtend zijn eerste buitentraining af in aanloop naar de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Het werd een lange, gevarieerde sessie. Bekijk hier de foto’s.

In het begin van de training vermaakten de Ajacieden zich met een tikspel. Miralem Sulejmani kan niet meer ontsnappen aan Evander Sno. In het begin van de training vermaakten de Ajacieden zich met een tikspel. Miralem Sulejmani kan niet meer ontsnappen aan Evander Sno.
Dario Cvitanich springt op de rug van Urby Emanuelson: ook dit hoort bij de trainingsvorm. Dario Cvitanich springt op de rug van Urby Emanuelson: ook dit hoort bij de trainingsvorm.
Bruno Silva en Rasmus Lindgren werkten apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Silva herstelt van een liesblessure en Lindgren van een enkelkwetsuur. Bruno Silva en Rasmus Lindgren werkten apart met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Silva herstelt van een liesblessure en Lindgren van een enkelkwetsuur.
In tegenstelling tot Lindgren en Silva deed Eyong Enoh nog geen oefeningen met de bal. De aan zijn hamstring geblesseerde Kameroener deed wel veel loopwerk. In tegenstelling tot Lindgren en Silva deed Eyong Enoh nog geen oefeningen met de bal. De aan zijn hamstring geblesseerde Kameroener deed wel veel loopwerk.
Jeffrey Sarpong verdedigt Miralem Sulejmani tijdens een van de partijvormen. Jeffrey Sarpong verdedigt Miralem Sulejmani tijdens een van de partijvormen.
Terwijl twee groepen een partijtje tegen elkaar speelden, werd een derde groep Ajacieden onder handen genomen door René Wormhoudt: springen, sprinten en draaien. Terwijl twee groepen een partijtje tegen elkaar speelden, werd een derde groep Ajacieden onder handen genomen door René Wormhoudt: springen, sprinten en draaien.
Rob Wielaert en Siem de Jong in actie op het parcours van Wormhoudt. Ondanks alle fysieke arbeid is het voor De Jong een mooie dag. Hij is vandaag 20 jaar oud geworden. Rob Wielaert en Siem de Jong in actie op het parcours van Wormhoudt. Ondanks alle fysieke arbeid is het voor De Jong een mooie dag. Hij is vandaag 20 jaar oud geworden.
Oleguer en Evander Sno vermaken zich. Er werd woensdag hard getraind, maar er was ook tijd voor een dolletje. Oleguer en Evander Sno vermaken zich. Er werd woensdag hard getraind, maar er was ook tijd voor een dolletje.
Dario Cvitanich toont zich tijdens de partijtjes weer van zijn trefzekerste kant. Zijn schorsing zit er op, dus zaterdag kan hij tegen sc Heerenveen op jacht naar zijn zevende competitietreffer. Dario Cvitanich toont zich tijdens de partijtjes weer van zijn trefzekerste kant. Zijn schorsing zit er op, dus zaterdag kan hij tegen sc Heerenveen op jacht naar zijn zevende competitietreffer.