Menu
Lange werkdag voor Ajacieden

Lange werkdag voor Ajacieden

Adrie Koster schotelde zijn nog altijd uitgedunde selectie dinsdag twee uitgebreide trainingen voor. Pas tegen 16.00 uur stapten de Ajacieden van het veld. Bekijk hier het fotoverslag van beide oefensessies.

Vanwege het ontbreken van de internationals en een aantal geblesseerde spelers was het dinsdag nog altijd niet echt druk op het trainingsveld. Vanwege het ontbreken van de internationals en een aantal geblesseerde spelers was het dinsdag nog altijd niet echt druk op het trainingsveld.
Tijdens de eerste training van de dag werd de nodige aandacht besteed aan de techniek. Hier probeert Siem de Jong tijdens een potje hooghouden de bal in de lucht te houden. Tijdens de eerste training van de dag werd de nodige aandacht besteed aan de techniek. Hier probeert Siem de Jong tijdens een potje hooghouden de bal in de lucht te houden.
Albert Luque, Gabri en Nicolae Mitea mogen even uitblazen na een van de loopoefeningen. Albert Luque, Gabri en Nicolae Mitea mogen even uitblazen na een van de loopoefeningen.
De Ajacieden werkten 's ochtends ook aan hun sprintvermogen. De trainersstaf had een pittig circuitje uitgezet voor de voetballers. De Ajacieden werkten 's ochtends ook aan hun sprintvermogen. De trainersstaf had een pittig circuitje uitgezet voor de voetballers.
De ochtendtraining werd afgesloten met diverse pogingen om de bal van rond de cornervlag in het doel te werken. De ochtendtraining werd afgesloten met diverse pogingen om de bal van rond de cornervlag in het doel te werken.
Albert Luque vermaakte zich wel tijdens de tweede training van de dag. Albert Luque vermaakte zich wel tijdens de tweede training van de dag.
Tijdens de tweede training lag de nadruk op het belangrijkste element in het voetbal: scoren. Hier neemt Robbert Schilder Erik Heijblok onder vuur. Tijdens de tweede training lag de nadruk op het belangrijkste element in het voetbal: scoren. Hier neemt Robbert Schilder Erik Heijblok onder vuur.
Carlo l'Ami en Siem de Jong houden de tijd of de hartslag in de gaten. Carlo l'Ami en Siem de Jong houden de tijd of de hartslag in de gaten.
De vingers van Erik Heijblok kregen het zwaar te verduren tijdens de middagtraining. De vingers van Erik Heijblok kregen het zwaar te verduren tijdens de middagtraining.
De tweede oefensessie werd afgesloten met een klein partijtje. Hier brengt Jurgen Colin het spel op gang. De tweede oefensessie werd afgesloten met een klein partijtje. Hier brengt Jurgen Colin het spel op gang.