Menu
Leden vieren feest op de Toekomst

Leden vieren feest op de Toekomst

Ajax gaf zichzelf en de supporters zondag een fantastisch verjaardagscadeau door met 0-2 van ADO Den Haag te winnen. Op de dag dat Ajax zijn 112-jarig jubileum vierde kwamen de leden van Ajax samen op de Toekomst. Met een verjaardagsbrunch als voorgerecht en ADO - Ajax als hoofdgerecht werd het een mooie middag in Amsterdam.

Tonnie Bruins Slot verzorgde op de Toekomst een uitgebreide analyse voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Met alle info van de ervaren Bruins Slot in het achterhoofd keken de leden in de kantine van de Toekomst gezamenlijk op tv naar de competitiewedstrijd in het Kyocera Stadion.

Toen Ajax na rust dankzij goals van invaller Jody Lukoki en Jan Vertonghen de overwinning binnensleepte, leverde dat een mooi feestje op. Zowel in Den Haag als in Amsterdam. En uiteraard op nog veel meer plekken ter wereld. Dankzij de zesde competitiezege op rij blijft Ajax volop meestrijden om de 31ste landstitel.

Volgende week zondag wacht Ajax een prachtige clash in de uitverkochte ArenA als PSV op bezoek komt. Naast ruim 50.000 Ajax-fans zijn dan ook de leden uiteraard weer van de partij.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees

Tonnie Bruins Slot verzorgde een uitgebreide analyse voorafgaand aan ADO - Ajax. Tonnie Bruins Slot verzorgde een uitgebreide analyse voorafgaand aan ADO - Ajax.
De dag begon met een verjaardagsbrunch. De dag begon met een verjaardagsbrunch.
Hennie Henrichs (voorzitter Bestuursraad) spreekt de aanwezigen toe. Hennie Henrichs (voorzitter Bestuursraad) spreekt de aanwezigen toe.
Uiteraard was het 93-jarige erelid Wim Schoevaart ook aanwezig. Uiteraard was het 93-jarige erelid Wim Schoevaart ook aanwezig.
Ook in het spelershome stond de tv aan. Ook in het spelershome stond de tv aan.
Vanuit alle hoeken van de kantine kon er naar de wedstrijd worden gekeken. Vanuit alle hoeken van de kantine kon er naar de wedstrijd worden gekeken.
Er werd hartstochtelijk meegeleefd op Ajax' 112de verjaardag. Er werd hartstochtelijk meegeleefd op Ajax' 112de verjaardag.