Menu
Leesvoer op vakantie

Leesvoer op vakantie

De technische staf nam vorige week het Official Jaarboek 2012-2013 in ontvangst. In het prachtige boek beleef je afgelopen seizoen weer helemaal opnieuw. Een boek dus dat niet in je koffer mag ontbreken.

Als je dan ver weg op een strand ligt, is voetbal één van de eerste gespreksonderwerpen met onbekende mensen om je heen. Wat is dan mooier als je het Jaarboek van Ajax kan openslaan en alle wedstrijden terug op je netvlies kan halen en kan laten aan je nieuwe kennis. Of je wilt nog even kijken wie vorig jaar allemaal werd vastgelegd door de club. Natuurlijk staan ook die hoogtepunten in het Jaarboek in de Kroniek van Dag tot Dag.

Noviteit dit jaar is dat er ook Ajax Vrouwen in het boek zijn opgenomen. Afgelopen jaar was het debuutseizoen voor de speelsters van trainer Ed Engelkes en ook zij komen aan bod. Zo is er een prachtige foto van de Ajax Vrouwen met erelid Wim Schoevaart die de club op 1 januari 2013 ontviel.

En weet je nog dat de trainers en spelers gezongen hebben voor de Ajax-kerstclip 'Wij zijn Ajax'? Een beeld van zingende Ajacieden ontbreekt uiteraard niet in het zeer complete overzicht.

Als je liever de wedstrijdverslagen van de landskampioen nog eens leest, ben je in dit boek ook op de juiste plaats. Neem bijvoorbeeld de spektakelstukken tegen Manchester City, waarin Ajax niet hoefde te buigen voor de rijke Engelse formatie. De verhalen 'Prestatie van formaat' en 'Mixed Feeling na spektakelstuk' laten je alle details zien.

Het Officiële Ajax Jaarboek kost € 17,50 en is onder meer verkrijgbaar in de webshop van Ajax, maar ook in de Official Ajax Fanshop. Het rijk geïllustreerde boek ligt ook in de boekwinkel.

Het Officiële Ajax Jaarboek 2012 - 2013 (inclusief DVD)
Ronald Jonges & Michel Sleutelberg
Uitgeverij Carrera, € 17,50
ISBN: 9789048817412


Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.n/Louis van de Vuurst


Bestel het Jaarboek nu online


Vol verwachting bekijkt de technische staf het nieuwste Jaarboek. Vol verwachting bekijkt de technische staf het nieuwste Jaarboek.