Menu
Legendsduel Real Madrid - Ajax live op Ziggo Sport

Legendsduel Real Madrid - Ajax live op Ziggo Sport

Oude tijden herleven aanstaande zondag in Madrid. De Ajax Legends nemen het in het Estadio Santiago Bernabéu op tegen een sterrenteam van Real Madrid. De wedstrijd, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan, wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.

In en volgepakt Bernabéu trappen de (voormalig) sterren van Madrid en Ajax zondag om 18:00 uur af. Leo Beenhakker is voor deze speciale wedstrijd coach van de Ajacieden. Hij heeft een enorm sterke selectie tot zijn beschikking met onder andere Edwin van der Sar, Marc Overmars, Clarence Seedorf en Jari Litmanen.

Madrid met topteam
Maar ook Madrid verschijnt aan de aftrap met een topteam. Raúl, Roberto Carlos, Luis Figo en vele andere sterren maken deel uit van de Madrileense selectie.

Live op Ziggo Sport
De wedstrijd wordt zondag om 18:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, maar de Ajax Legends vertrekken zaterdag al naar de Spaanse hoofdstad. Via de Ajax-mediakanalen blijf je de hele trip op de hoogte. Volg Ajax.nl voor video's en artikelen, Snapchat (afcajax1900) voor een kijkje achter de schermen, Twitter en Facebook voor updates en live-fragmenten en Instagram voor de mooiste foto’s.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl