Menu
Leonardo viert toch een feestje

Leonardo viert toch een feestje

Leonardo heeft ondanks zijn blessureleed toch een mooi begin van zijn verjaardag beleefd. De Ajax-aanvaller, vrijdag 24 jaar geworden, werd bij aankomst op de club in het Braziliaanse zonnetje gezet.

Leonardo leest enkele van de vele duizenden steunbetuigingen. Leonardo leest enkele van de vele duizenden steunbetuigingen.

Uit de handen van technisch directeur Martin van Geel kreeg Leonardo een postzak overhandigd met daarin ruim zesduizend geprinte e-mails van supporters die hem beterschap wensen. Binnenkort ontvangt de Braziliaan waarschijnlijk nog een vracht steunbetuigingen, want de Ajax-mailbox stroomt nog altijd vol dankzij de actie Steun Leonardo!

En daar bleef het niet bij voor Leonardo. Vlak nadat hij in het spelershome alle felicitaties in ontvangst had genomen en een grote taart had aangesneden, klonk in de gangen van de ArenA een feestelijk geroffel. Speciaal voor de aanvaller kwam er een Braziliaanse sambaband optreden. Met grote trommels en gehuld in het beroemde geelgroen van het Zuid-Amerikaanse land, verhoogde de band de feestvreugde nog een beetje meer.

Leo geniet van het optreden.

Leonardo reageerde verheugd en verbaasd op alle aandacht. Vrijdagochtend kwam hij nog een beetje somber de ArenA binnenlopen, maar een halfuur later was zijn stemming totaal omgeslagen. Hij bedankte iedereen voor alle felicitaties en de steun van de afgelopen dagen. ,,Dit had ik niet verwacht”, zei Leonardo. ,,Het is jammer dat ik niet iedereen voetballend kan bedanken, want dat had ik het liefst gedaan. Ik ga ontzettend mijn best doen om zo snel mogelijk weer fit te worden.”