Menu
Leuke sponsordag bij Radio Veronica

Leuke sponsordag bij Radio Veronica

De Ajax Sponsordag werd vrijdag 24 september mede georganiseerd door sponsor Radio Veronica. In de studio van Radio Veronica en bij Het Arsenaal in Naarden-Vesting werden verschillende activiteiten ondernomen.

Nagenoeg alle sponsors van Ajax waren aanwezig op de bijzondere dag waarop men elkaar eens buiten een ‘voetbal-setting’ kon ontmoeten. De dag bestond onder meer uit presentaties van Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat, Dennis Landman (commercieel directeur Radio Veronica) en Niels Jansen (marketing manager Radio Veronica).

Als gast van Radio Veronica stond er ook een leuk actief onderdeel op het programma. In de studio mochten de sponsors zelf radio maken. Zo werd er gezamenlijk een ‘Wij zijn Ajax-commercial’ gemaakt. Daarbij bedacht iedere sponsor een zin beginnend met ‘wij’, dat sloeg op het partnership met Ajax.

De sponsors konden ook even meekijken tijdens de radio-uitzending van Ferry Maat. De sponsors konden ook even meekijken tijdens de radio-uitzending van Ferry Maat.

Ook kregen de sponsors alle gelegenheid om achter de schermen mee te kijken bij de radio-uitzendingen van Ferry Maat en Rob van Someren. Beide Veronica-dj’s zijn erkend Ajax-supporter.

Naast de studio van Radio Veronica werd er ook op een andere locatie enkele activiteiten gehouden. In Het Arsenaal in Naarden-Vesting werden vier korte brainstormsessies gehouden. In duo’s konden de sponsors in acht minuten bedenken wat ze allemaal met hun sponsorschap kunnen doen. Het beste samenwerkingsidee tussen sponsors werd beloond met een prijs.

Tijdens de afsluitende borrel kregen de sponsors hun zelfgemaakte commercial te horen. Het vormde een passend einde van een geslaagde dag.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Aan de slag in de studio van Radio Veronica. Aan de slag in de studio van Radio Veronica.
De sponsors kregen uitleg over het maken van commercials. De sponsors kregen uitleg over het maken van commercials.
'Wij zijn Ajax' stond centraal bij het maken van de commercial. 'Wij zijn Ajax' stond centraal bij het maken van de commercial.
Ferry Maat in gesprek met enkele sponsors van Ajax. Ferry Maat in gesprek met enkele sponsors van Ajax.
Radio Veronica-dj Ferry Maat kreeg enkele fraaie Ajax-presentjes. Radio Veronica-dj Ferry Maat kreeg enkele fraaie Ajax-presentjes.
Ook Rob van Someren hield 'open huis' bij zijn programma Somertijd. Ook Rob van Someren hield 'open huis' bij zijn programma Somertijd.