Menu

Lid van de maand april

Deze maand is een grote fan uit de Zaanstreek het 'Lid van de maand'. Zijn naam is Tom Winnubst, hij is 9 jaar en zit in groep 5 van Basisschool 'De Zoeker'.

Tom was als klein kind van anderhalf jaar niet vooruit te branden. Lopen vond hij maar niets, totdat hij op een gegeven moment op een grasveld een bal zag liggen. En toen geschiedde het wonder ...... hij liep! Maar dan ook alleen maar op het gras en met een bal.

Hij is nog steeds gek op voetballen en er gaat geen dag voorbij of hij speelt een potje met zijn vrienden. Zijn club is KFC te Koog aan de Zaan. Daar speelt hij in de F2 en dan staat hij meestal linksvoor.

Hij kijkt naar zoveel mogelijk wedstrijden op TV of in de Arena. De laatste keer was hij daar via de Ajax Kids Club 3 euro-actie bij de wedstrijd Ajax-Roda. Het Amsterdam Tournament wil hij ook voor geen goud missen, dat is een jaarlijks uitje!

Zijn droom is om profvoetballer te worden en ooit eens samen met Rafael van de Vaart te kunnen spelen. Volgens hem is dit in theorie mogelijk dan is Rafael van de Vaart aan het eind van zijn carrière en is hij de debutant.

Vorig jaar was hij op vakantie in Barcelona en is hij naar 'Nou Camp' geweest, maar deze was lang niet zo mooi als de Arena (natuurlijk!!). Daar mocht hij de 'Beker met de grote oren' vast houden. Hij was erg zwaar en misschien kan Tom hem ooit nog eens bij Ajax bezorgen.

Wil je ook 'lid van de maand worden'? Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto:
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
e-mail: Kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de
Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden!