Menu
Lid van de maand april 2006

Lid van de maand april 2006

Deze keer gaat het niet om 1 maar 2 leden van de maand. Joshua van Veen 8 jaar (rechts) en Noah van Veen 7 jaar (links).

Deze jongens zijn beide helemaal gek van Ajax. De favoriete speler van Joshua is Wesley Sneijder en van Noah is dat Mauro Damien Rosales. Op dit moment zitten ze nog niet op voetbal, maar binnenkort gaan ze het dan toch proberen.

Joshua weet heel veel van voetbal en de spelers. Hij weet waar ze spelen waar ze vandaan komen. Joshua is al eens naar een wedstrijd geweest vanAjax en als de scheidsrechter in zijn ogen niet eerlijk fluit dan gaat hij helemaal uit zijn dak en als ze
ook nog verliezen dan wordt hij heel verdrietig.

Noah is net als zijn grote broer stapelgek op voetbal en trapt de hele dag een balletje.
Helaas is Noah nog niet naar een wedstrijd geweest, maar dat komt vanzelf wel. Ze zijn in ieder geval regelmatig te vinden bij de trainingen. Rosales herkent Noah meteen en noemt hem "my friend, my amigo" en dat vindt Noah natuurlijk geweldig en dan is zijn dag weer goed.

Bovenstaand nog een mooie foto van hun kamer. Alles heeft met voetbal te maken zelfs de gordijnen! Als dat geen Superfans zijn!

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.