Menu
Lid van de maand april

Lid van de maand april

Jarmo van Kampen vindt het vet cool om lid van de maand te zijn. Jarmo is 9 jaar en woont en voetbalt in Amsterdam, dus dicht bij zijn favoriete club.

Jarmo speelt in de E11 en als Jarmo zijn zin zou krijgen dan staat hij het liefst op rechts, maar soms moet hij rechtsachter spelen. Zijn team doet het erg goed want ze staan nummer 1 in de competitie!

Zoals heel veel jonge jongens is zijn favoriete bezigheid voetballen. De school is nog niet uit of hij is alweer met zijn vrienden een balletje aan het trappen. Hoewel voetballen toch wel zijn favoriete sport is beoefent hij ook nog andere sporten zoals judo dat is leuk en je word er ook nog sterk van en soms gaat hij golfen met zijn vader die is namelijk golfleraar. Ja, dan rol je daar al heel gauw in.

Zijn grote held is Wesley Sneijder. Hij kan van heel ver een doelpunt maken en dat probeert Jarmo ook wel eens en soms lukt het ook nog.

Op de foto zien jullie Jarmo een penalty nemen en meestal gaat hij er wel in.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden? Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.