Menu

Lid van de maand Augustus

ff voorstellen. Dit is Juul Verbugt. Hij is lid van de Ajax Kids Club en wil zich graag aan jullie voorstellen.

Naam: Juul Verbugt
Leeftijd: 8 jaar

Hij woont in het dorpje Asten in Noord Brabant. Juul gaat na de zomer al naar groep 6 van 't Lover in Asten.

Op onze vraag aan hem of hij ook hobby's heeft, kregen wij een duidelijk antwoord namelijk: voetballen,voetballen en nog eens voetballen!!!

Af en toe gaat hij nog weleens achter de computer zitten maar al gauw is hij weer aan het, voetballen! Dat vindt hij nu eenmaal de mooiste sport die er is en een wedstrijd bekijken in de Amsterdam ArenA is natuurlijk helemaal gaaf.

Juul heeft thuis ook een Arena (maar die staat niet op de foto). Zijn stoere hamster heet Ajax en die woont natuurlijk in de "Arena" (zijn kooi)!

Juul zit zelf ook op voetbal en hij speelt bij N.W.C. in Asten. Na de zomerstop begint hij in de E2. Afgelopen seizoen zat hij nog in de F1 en waren ze bijna kampioen geworden!

Het elftal waarin Juul speelt heeft ook eens een vreemde wedstrijd gespeeld. Zo moesten ze eens penalty's schieten maar op een of andere manier ging het steeds
mis.

De bal kwam of op de paal of op de lat! Op een gegeven moment werd de bal zover geschopt dat deze in een weiland terecht kwam met allemaal koeien! Geen leuk klusje om de bal terug te halen met al die koeienvlaaien.

Zijn favoriete spelers zijn van de Vaart en Machlas ooit hoopt hij net zo goed te worden als deze twee Ajacieden.

Word ook lid van de maand
Wil jij jezelf ook eens voorstellen op internet? Stuur ons dan een e-mailtje naar kidsclub@ajax.nl met daarin je hobby's. Wij zullen dan je dan per e-mail of per telefoon interviewen. Vergeet dus niet je telefoonnummer in je mailtje te zetten én een foto mee te sturen.

Je kunt alleen 'lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag jouw Ajax Kids Club lidnummer weten. Als je een e-mailtje stuurt,
zet dan je lidnummer in het subject/onderwerp.

We hopen gauw wat van je te horen!