Menu
Lid van de maand augustus 2005

Lid van de maand augustus 2005

Wij stellen jullie voor aan: Jesse de Hoog. Jesse is 9 jaar en woont in Wervershoof. Hij zit op voetbal bij de club VVW Wervershoof. Het gezin van Jesse bestaat verder uit zus Maud, broer Milan, papa en mama.

Jesse zit op de Basisschool de Schelp in Wervershoof en hij gaat na de grote vakantie
naar groep 6.

Zijn grootste hobby is natuurlijk voetbal. Als Jesse niet aan het trainen is bij zijn voetbalclub dan staat hij samen met zijn vriendjes Kees en Jelle een balletje te trappen op het veldje bij hem voor de deur.

Hij vindt Ajax de beste club van Nederland en de beste buitenlandse club is Barcelona. Verleden jaar is hij daar geweest met vakantie. Hij heeft toen samen met zijn vader het stadion bezocht. Dat was erg cool!

Volgens Jesse is Maxwell de beste speler van Ajax. Jesse speelt op dezelfde positie als Maxwell en is ook een linkspoot .

Jesse kijkt al uit naar de wereldkampioenschappen volgend jaar, want hij hoopt dat het Nederlandse elftal kampioen wordt.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto. Ajax Kids Club, Postbus 12044, 1100 AA AMSTERDAM. Of per e-mail: kidsclub@ajax.nl. Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.