Menu
Lid van de maand augustus 2006

Lid van de maand augustus 2006

FF voorstellen: Kids Club-lid Beau Conan Pavkovic van 8 jaar. Hij voetbalt bij voetbalclub RKAVIC Amstelveen. Zijn favoriete spelers zijn Nigel de Jong en Steven Pienaar. Zijn droom is voetballer worden....bij Ajax!!!


Beau is al heeel lang fan van Ajax, hij is dan ook al 8 jaar! Hij steunt Ajax in goede en in slechte tijden. Op de Open dag vorig jaar heeft hij op zijn shirt handtekeningen laten zetten door verschillende spelers daar is hij heel trots op.

Hij speelt zelf een aardige balletje bij de RKAVIC te Amstelveen in de F1. Hij is spits en wat er ook gebeurd hij is altijd van de partij.

Hij staat op met voetbal en gaat ermee naar bed en als hij de kans krijgt is hij met de bal bezig in de huiskamer. Zijn moeder heeft zijn slaapkamer in de kleuren rood-wit geschilderd, want Ajax is het helemaal voor Beau.

Beau doet er echt alles aan om net zo goed te worden als de Ajax-spelers zodat hij ooit de kans kan krijgen om op het veld in die prachtige Arena te staan.


Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.