Menu

Lid van de maand december

Het Lid van de maand December is Maiky van Berkom. Maiky is vijf jaar en komt uit Oss. Hij is al jaren ajax-fan.

FF voorstellen. Dit is Maiky van Berkom. Hij is een van de eersten die lid is geworden bij de Ajax Kids Club. Hij vond het wel erg cool om een keertje lid van de maand te zijn. Nou, deze wens laten wij in vervulling gaan.

Naam: Maiky van Berkom
Leeftijd: 5 jaar

Maiky is een fanatieke Ajax-fan. Zijn Kidsclubpetje is al helemaal versleten door het vele dragen. Hij is al twee keer naar een open dag geweest en is ook al eens naar een wedstrijd met zijn vader.

Hij zit nog niet op voetbal want eerst moet hij zijn zwemdiploma halen, dat is ook erg belangrijk. Het liefst wil hij bij Ajax voetballen maar helaas is dit voor Maiky te ver weg. Als hij gaat voetballen dan begint hij bij de plaatselijke voetbalvereniging Margriet in Oss.

Als Maiky groot is wil hij eerst bij Ajax gaan spelen. Daarna wil hij naar Barcelona en zijn hele familie mag dan ook komen. Hij hoopt zelfs dat hij dan Sinterklaas tegenkomt in Spanje.

Op school tijdens de pauze gaat hij voetballen met zijn vriendjes Patrick en Bram, zodat hij straks als hij gaat voetballen al een aardig balletje kan trappen.

Hardlopen doet hij graag, ook handig om je conditie op te bouwen.

Als hij tv kijkt dan het liefst naar Studio Sport, helaas is dit nog weleens laat op de avond zodat hij soms in slaap valt.


Wil jij ook lid van de maand worden?
Stuur ons een brief of e-mail met een foto waarin je jezelf aan ons voorstelt.
En wie weet ben jij het volgende lid van de maand.

Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail:kidsclub@ajax.nl

Je kunt alleen "lid van de maand" worden als je lid bent van de Ajax Kidsc Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.