Menu

Lid van de maand december

Het jaar is alweer bijna om, de kerstdagen komen er weer aan en jullie hebben weer lekker vrij van school. Als uitsmijter van het jaar 2004 stellen wij aan jullie voor: Kids Club-lid Dennis van Iperen, leeftijd 12 jaar.

Het wordt erg eentonig als wij over de hobby's beginnen van onze Kids Club-leden, want dat is natuurlijk altijd weer VOETBALLEN!

Dennis is keeper bij de D1 en zij voetballen 1e klas. Elke week is hij weer zenuwachtig, zoveel zin heeft hij om weer lekker te kunnen trainen. Veel tijd heeft hij op dit moment niet omdat hij 1e jaars HAVO-VWO doet. Zijn school heet CSG de Oudehoven locatie: Uilenhof. Alle jongens van deze leeftijd weten wat dit betekent: veel leren, huiswerk en lange dagen naar school.

Als hij niet kan voetballen en hij heeft toch nog wat vrije tijd over dan zit Dennis achter de computer lekker te chatten met zijn vrienden.

Dennis is een grote fan van Ajax en helemaal gek van Lobont, die vindt hij super. Zelf is hij ook keeper dus het is logisch dat hij dergelijke spelers favoriet vindt. Hij leert ook veel van Lobont door elke wedstrijd naar hem te kijken. Dennis vindt het heel erg voor Lobont nu hij aan zijn knie geblesseerd is, hij hoopt hem weer snel op het veld te zien.

Wil je ook "lid van de maand" worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en vergeet niet een foto mee te sturen.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.