Menu

Lid van de maand februari 2005

Wij stellen jullie deze maand voor aan een zeer jong Kids Club-lid. Zijn naam is Owen August Luksch en zijn bijnaam is Lucky Luksch! Aangezien hij nog maar 2 jaar is heeft zijn pappa de tekst namens hem geschreven.

De vader van Owen is zo trots op zijn zoon dat hij hem aangemeld heeft om 'lid van de maand' te worden.

Owen kan nog niet schrijven, maar een balletje trappen kan hij wel. En natuurlijk is hij helemaal verzot op Ajax. Met 9 maanden liep Owen al door het huis en begon hij al interesse te krijgen in de bal. Het woord Ajax is bij hem met de paplepel ingegoten door zijn vader, die regelmatig vanuit Apeldoorn naar de Arena reist om de wedstrijden te bezoeken. Na de wedstrijd tegen Bayern heeft hij een vlaggetje meegenomen voor Owen en die staat nu op zijn kast staat te pronken.

Wesley Sneijder is zijn favoriet omdat zijn voetbalprestaties erg lijken op die van zijn vader toen hij nog voetbalde. Tenminste dat zegt een goede vriend van ons!

Owen heeft twee lieve hondjes Sammy en Daisy. Helaas zijn zij ook gek op een bal, ze lusten ze wel rauw. En zoals je op de foto ziet blijft die dan ook niet lang heel.

"Hoe vinden jullie mijn Ajax trainingspak heeft mijn vader voor mij gekocht? Hij is nog een beetje te groot, maar ik vond het wel erg lief van mijn papa."

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.