Menu
Lid van de maand februari 2006

Lid van de maand februari 2006

De voetballer op deze foto is Jesper Knoop. Deze foto is genomen tijdens het penaltyschieten bij de wedstrijd LSC 1890 F4 - Scharnegoutum F2. Uitslag 6-6 waarvan 3 gescoord door Jesper. Uiteraard ging deze penalty er ook in. et vorige seizoen heeft hij maar liefst 40 keer gescoord!

Op de leeftijd van 5 jaar is hij begonnen met voetballen. Hij is nu 7 jaar en speelt bij LSC 1890 in de F2. Eigenlijk bestaat zijn leven alleen maar uit voetbal. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. Al regent het pijpenstelen, hij is buiten aan het voetballen.

Ajax is zoals je wel begrijpt zijn favoriet. Hij heeft al diverse wedstrijden bezocht. Bij de wedstrijd Ajax - FC Groningen mocht hij meelopen als mascotte aan de hand van Tomas Galasek. Hij vond dit een hele ervaring. In de rust van deze wedstrijd mocht hij nog penalty's nemen en dat in een stadion gevuld met 45.000 mensen. Hij had deze prijs gewonnen tijdens de voetbaldagen in Roden. In zijn leeftijdscategorie had hij de eerste prijs gewonnen. Hij moest diverse oefeningen doen zoals vakschieten, snelheidschieten, ingooien, hooghouden en dribbelparcours.

Samen met zijn vader gaat hij 2 februari naar de wedstrijd SC Heerenveen-Ajax. Zijn favoriete speler is Wesley Sneijder daarnaast vindt hij Rafael van der Vaart nog steeds een geweldige speler en volgt hij ook zijn verrichtingen bij Hamburger SV. Kortom Jesper is een echte voetbalfanaat en Ajax-fan.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.