Menu

Lid van de maand januari

Dit nieuwe jaar beginnen wij met Julian uit Zoetermeer. Julian zat bij de mini-Fjes van voetbalvereniging DSO in Zoetermeer. Afgelopen jaar zijn ze kampioen geworden en Julian is topscorer van het elftal.

Alle toernooien die er gespeeld zijn hebben ze gewonnen. Hierboven is een mooie foto van Julian met de beker die ze gewonnen hebben tijdens het grote DSO toernooi.
Dit seizoen zit hij in het beloften-elftal en is zijn vader de trainer/coach.

Julian is een echte Ajax-gek, weken voordat het Ajax Tournament begint is hij al helemaal door het dolle heen.

Geheel in Ajax-shirt/cap en vlag gaat hij samen met zijn vader naar de wedstrijd. Maar eerst even langs de Ajax Fanshop kijken of er nog nieuwe attributen te koop zijn. Dit mag echter niet te lang duren, stel je voor dat hij iets mist! Alles is belangrijk, dus ook de warming-up van zijn favorieten. Zelfs tijdens de rust is hij niet van zijn plek weg te krijgen te bang om ook maar iets te missen.

Julian heeft samen met zijn vader alle Champions League-wedstrijden gezien. Als hij niet naar de wedstrijd toe kan zit hij gespannen voor de TV en wil alles weten van de voetbalwedstrijden, of het nu in Nederland is of in het buitenland.

Wil je ook 'lid van de maand' worden? Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnunmmer te vermelden.