Menu
Lid van de maand januari 2005

Lid van de maand januari 2005

Deze maand hebben wij een jong talent als Lid van de maand. Wij stellen jullie voor aan Michael Stenvers. Hij is 5 jaar en woont in Heerhugowaard. Hij heeft 1 zusje, 4 katten, 1 hond en 2 gerbils (dit is een klein nieuwsgierig knaagdiertje).

Michael voetbalt bij de Kennemers, waar Rafael van der Vaart ook vandaan komt. Hij heeft het daar erg naar zijn zin. Hij is namelijk de jongste kabouter en sinds kort mag hij meespelen met de oudste kabouters.

Elke zaterdagochtend brengt zijn vader of zijn moeder hem naar de training in Beverwijk. Je moet er wat voor over hebben, want het is toch gauw 20 minuten rijden vanuit Heerhugowaard.


Maar hij vindt het daar erg leuk en zijn vader speelt ook nog bij de Kennemers. Zijn moeder blijkt ook te voetballen (zij speelt in Alkmaar), dus het is een echt voetbalgezin.

Op het veld is Michael erg goed in de verdediging en hij hoopt dan ook ooit eens bij Ajax op de grasmat te staan. Binnenkort gaat hij met zijn vader een wedstrijd in de Arena bekijken. Dat lijkt hem erg gaaf. Nu gaat hij nog altijd mee naar de wedstrijden van zijn mama, wat natuurlijk ook te gek is. Wie kan er ook zeggen dat hij een voetballende moeder heeft?


Ook 'Lid van de maand' worden?
Wil je ook 'Lid van de maand' worden? Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen 'Lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.