Menu

Lid van de maand Juli

Deze jongeman wil zich graag ff aan jullie voorstellen...

Dit is Mitchel Jongen. Hij is 9 jaar en zit in groep 4 van de basisschool.Hij is, je raad het al, helemaal gek van Ajax! Zelf voetbalt hij al vanaf zijn vierde jaar bij SV Abdissenbosch in Zuid-Limburg. Mitchel speelt achterin als verdediger. Zijn vrienden spelen ook in dit team.

Dit jaar zijn ze ongeslagen kampioen geworden. Mitchel wil nog extra benadrukken dat ze dus niet één keer verloren hebben! Dat Ajax kampioen is geworden vind Mitchel ook te gek! Zijn kamer staat vol met Ajax-spullen. Hij slaapt zelfs onder een Ajax-dekbed.
Rafael van der Vaart vindt hij superrrrr...! Mitchel heeft een Ajax-thuisshirt met de naam van Rafael en zijn rugnummer. Soms vraagt men voor de grap zijn handtekening. Hij doet wel erg zijn best om ooit zo goed te worden als Rafael.

Mitchel verheugt zich alweer op 4 augustus, de Open Dag van Ajax. Alleen hoopt hij dat het niet weer zo gaat regenen als twee jaar geleden.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf aan ons voorstelt met een foto naar:
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: Kidsclub@ajax.nl

Je kunt alleen 'Lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden!