Menu

Lid van de maand Juli

Ff voorstellen: Dit is Jairzinho Sangoer. Hij is lid van de Ajax Kidsclub en wil zich graag aan jullie voorstellen.

Naam: Jairzinho Sangoer

Leeftijd: 7 jaar

Op deze foto toont hij vol trots zijn voetbaltenue.

Op deze foto toont hij vol trots zijn voetbaltenue.

Wij zijn erg nieuwsgierig dus willen wij graag wat meer weten over Jairzinho.

Hij voetbalt zelf ook en wel bij voetbalvereniging Rood-wit '62 in Helmond. Hij speelt daar in het F-elftal namelijk de F2 , hij heeft nog geen vaste positie en is dus nog overal inzetbaar.

Ze zijn dit seizoen zelfs kampioen geworden. Gefeliciteerd jongens!

Zijn favoriete speler is Mido, die vind hij echt helemaal top. Al twee maal is hij in de Arena geweest om zijn team toe te juichen en te steunen.

Al heel jong was hij een Ajaxfan. Het begon al toen Ajax Champion League winnaar werd tegen AC Milaan, hij kon toen net een paar woordjes zeggen en dat was natuurlijk
Aja-Aja. Zijn droom is dan ook om ooit bij Ajax te mogen voetballen.

Als JAirzinho niet met voetballen bezig is gaat hij naar het zwembad, want zwemmen is ook een hobby van hem, net als knutselen en spelletjes doen.

Hij zit op de R.K.School De Goede Herder in groep 4b en zijn favoriete vak is gymmen. Jairzinho is dus een heel sportieve jongen.


Wil jij ook lid van de maand worden?
Wil jij ook dat iedereen kan zien wie je bent en dat je een superfan van Ajax bent? Dat kan! Als je ons in een briefje of in een e-mailtje laat weten wie je bent en wat je hobby's zijn, dan bellen wij jou misschien wel op voor een interview! Je moet dan wel je telefoonnummer vermelden en een foto meesturen.

Adres: Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam
E-mail:kidsclub@ajax.nl

Je kunt alleen 'lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag jouw Ajax Kids Club lidnummer weten. Als je een e-mailtje stuurt,
kun je je lidnummer het beste in het subject/onderwerp zetten.

We hopen gauw wat van je te horen!