Menu
Lid van de maand juni 2005

Lid van de maand juni 2005

Marc was erg blij met de mededeling dat hij lid van de maand kon worden. Hij vindt het mega, vet en cool !

Deze maand hebben wij te maken met een slimme jongen. Marc is 8 jaar en zit al in groep 5, hij is zelfs al bezig met rekenwerk uit groep 6 omdat hij daar erg goed in is. Schrijven gaat iets minder daar moet hij nog wat meer mee oefenen.

Marc voetbalt bij RCZ Racing Club Zaandam in de F2 . Zijn team heeft een tijdje geleden aan een paastoernooi meegedaan in Amsterdam en ze waren zo goed dat ze de beker hebben gewonnen en alle spelers kregen ook nog een medaille. Tijdens de competitie hebben ze ook gewonnen van RKV Volendam en dat was een hele prestatie.

Hobby's heeft Marc niet hij houdt niet zo van knutselen maar des te meer van voetballen! Op school is hij in de pauze dan ook altijd op het schoolplein te vinden met zijn vrienden uit zijn oude klas.

Tijdens een vakantie werd hij geschminkt en hij wilde natuurlijk iets met Ajax. Zoals jullie wel zien was het overduidelijk dat hij een Ajax-fan is!


Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of email waarin je jezelf aan ons voorstelt en een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.