Menu

Lid van de maand juni

Het laatste lid van de maand van dit seizoen is Joey Fritz. Joey is 7 jaar en is, hoe kan het anders, helemaal gek van Ajax. Hij woont vlak bij de Amsterdam Arena namelijk in Diemen en volgens Joey is dat een hele goede plek want er wonen best veel Ajax spelers in de buurt!

Joey speelt sinds een half jaar bij SV Diemen in de F12, maar waarschijnlijk mag hij na de zomerstop naar de F4.

Hij is de kleinste, maar daarom zeker niet de minste! De trainers zijn trots op hem want door zijn astma is het soms erg moeilijk om te voetballen. Gelukkig gaat het sinds een paar maanden alleen maar beter.

Gelukkig heeft hij nog geen huiswerk, want na school wil hij alleen maar de straat op om met zijn vriendjes te voetballen.

Wedstrijden op tv kijkt hij samen met zijn vader, dat vind hij cool! Wedstrijden kijken in de Amsterdam Arena dat vind hij gaaf!

Zijn favoriete spelers zijn Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder, maar ook Ronald Koeman vind hij erg goed. Zijn favoriete winkel is: De Ajax Fanshop!

Wil je ook 'Lid van de maand' worden? Stuur ons een brief of email met een foto waarin je jezelf aan ons voorstelt.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.