Menu

Lid van de maand maart

FF voorstellen: Dit is Mitch Cornelissen. Hij is Kids Club-lid in hart en nieren en daarom wil hij zich graag aan jullie voorstellen.

Naam: Mitch Cornelissen
Leeftijd: 7 jaar

Mitch woont in Zaandam en voetbalt in Koog aan de Zaan bij KFC in de F5. Zijn vader is de leider van dit elftal, hij steunt het team altijd in voor- en tegenspoed. Dit is het tweede seizoen dat ze spelen en ze staan momenteel op de 2e plaats.

Mitch is een grote fan van Machlas, Mido en natuurlijk van der Vaart. Zelf speelt hij op het middenveld en hoopt ooit nog eens bij Ajax te kunnen spelen.

Tijdens het trainen draagt hij altijd zijn Ajax Uit-tenue, want dan weet hij zeker dat hij
gaat scoren. Eigenlijk heeft hij nog een reden om in dit tenue te trainen, want één van de trainers draagt altijd een Feyenoord shirt !

Mitch in actie

's Avonds wordt er ook veel gevoetbald bij Mitch in de buurt, zelfs de vaders doen wel eens een potje mee. Nou dat is echt lachen !

Zwemmen is ook een sport die Mitch graag beoefend hij heeft al zijn A, B en C zwemdiploma en hij zit nu op basiszwemmen. Hij vind dit heel gaaf, maar ook heel zwaar.

Hij heeft een broertje van 4 jaar die ook al gek is van voetbal. Dus op zondagavond kijken de mannen in dit gezin gezellig naar voetbal. Mitch is ook al een keer met zijn vader naar een wedstrijd van Ajax geweest. Dat was echt vet gaaf!.

Wil jij ook lid van de maand worden?
Stuur ons een brief of e-mail met een foto waarin je jezelf aan ons voorstelt .
En wie weet ben jij de volgende keer lid van de maand.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen "lid van de maand "worden als je lid bent van de Ajax Kids Club, vergeet dus niet je lidnummer te vermelden.