Menu

Lid van de maand mei

FF Voorstellen Dit is Jorg van Doren. Hij is een van onze Kids Clubleden en hij wilde zich graag een keer aan jullie voorstellen.

Naam:
Jorg van Doren

Leeftijd:
9 jaar

Op welke school zit je?
Ik zit in groep 6 van de Regenboogschool in Boekel.

Zit je zelf op voetbal?
Ja, ik zit bij Boekel Sport E2 in Boekel en we hebben een heel leuk en goed team.

Zit je al lang op voetbal?
Ja, best wel. Ik zat eerst bij de F en daar hebben wij een toernooi gewonnen en we zijn zelfs twee keer kampioen geworden.

Heb je een favoriete speler?
Ja zeker, dat is Rafael van der Vaart. Ik vind dat hij een heel groot talent is en ik hoop ook net zo goed te worden als hem. Ik train daarom elke dag erg hard, zodat ik ook ooit eens in de ArenA kan spelen.

Zijn er nog andere sporten die jij ook leuk vindt?
Ja zeker, ik ben gek op fietscross. Als ik de kans krijg dan spring ik op mijn fiets en ga dan lekker crossen.

Ga je wel eens naar een thuiswedstrijd van Ajax?
Ja, ik ga wel eens met mijn oma. Mijn oma is namelijk een echte super Ajax fan. Zij neemt altijd het spandoek mee, met de tekst, "Boekel groet Ajax". Ze is zelfs helemaal naar Tokio geweest om Ajax aan te moedigen.

Wil jij ook lid van de maand worden?

Wil jij ook dat iedereen kan zien wie je bent en dat je een superfan van Ajax bent? Dat kan! Als jij ons in een briefje of emailtje laat weten wie je bent en wat je hobby's zijn, bellen wij jou misschien wel op voor een interview! je moet dan wel je telefoonnummer vermelden en een foto meesturen.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA Amsterdam
E-mail: kidsclub@ajax.nl

Je kunt alleen 'Lid van de maand' worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Daarom willen wij ook graag jouw Ajax Kids Club-lidnummer weten. Als je een emailtje stuurt kun je je lidnummer het beste in het subject/onderwerp zetten.
We hopen gauw wat van je te horen!