Menu
Lid van de maand mei 2005

Lid van de maand mei 2005

Sem is 7 jaar en voetbalt in de F3 van Veritas te Neeritter (Limburg). Vorig jaar na de winterstop heeft hij zijn eerste wedstrijd gespeeld. Zijn favoriete plek is in het doel. Edwin van der Sar was namelijk de eerste naam die hij hoorde toen hij nog een kleine jongen was en die is nog steeds zijn favoriet.

Maar op de één of andere manier is Sem spits geworden in het elftal van Veritas. Uiteindelijk vindt hij dit ook wel een goede plek. Hij scoort namelijk regelmatig en daar gaat het toch om.

Vorig jaar heeft het team de eerste plaats gehaald tijdens het Zwaluwtoernooi. Het was de eerste beker die ze wonnen en ze hopen dat het niet de laatste is, want zo' n overwinning smaakt natuurlijk naar meer!

Zijn vader is een groot fan van hun elftal en heeft na deze zege een krant gemaakt die
sindsdien elke week uitkomt. Deze krant is bij Sem in de buurt erg gewild en heet de
Veritas F3 Eveningstar.

Voor de toekomst heeft Sem de droom om bij Ajax in de spits te staan en opgeroepen
te worden voor het Nederlands elftal (de kleur van hun Veritas-tenue zegt al genoeg, zie foto) dus: Marco, Watch Me!

De vader van Sem heeft een mooie Ajax-kamer gemaakt en daar is hij erg trots op. Zijn vrienden komen dan ook graag bij hem spelen. Als het weer het toe laat, zijn ze meestal buiten aan het voetballen. Zijn moeder is dan weer erg trots op Sem als hij terugkomt met allemaal modder op zijn kleren (ja,ja).

Sem zit ook op judoles en probeert zijn lessen in de praktijk te brengen door zijn grote zus te vloeren. Dit lukt meestal niet, want zijn zus is beresterk van het turnen.

Wil je ook 'Lid van de maand' worden?
Stuur ons een brief of e-mail waarin je jezelf aan ons voorstelt plus een foto.
Ajax Kids Club
Postbus 12044
1100 AA AMSTERDAM
E-mail: kidsclub@ajax.nl
Je kunt alleen lid van de maand worden als je lid bent van de Ajax Kids Club. Vergeet dus niet je lidnummer te vermelden!